Jump to content

Max Fight

Потребител
  • Брой теми

    22
  • Регистрация

  • Последно посещение

Max Fight's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ами не сам забелязал и нямам никаква идея какъв е,а не смея да рестартирам компютъра и да проверя защото след това няма да иска да зареди Windows и компютъра ще се рестартира докато не стартирам Safe mode и инсталирам NVIDIA драйверите,а както казах в предишния си пост имам проблем със стартирането Safe mode. Има ли друг начин по който да разбера освен рестартиране на системата?
  2. Проблема е там,че когато деинсталирам драйверите трябва да рестартирам компютъра за да влеза в Safe mode,а когато се опитам да го направя ми показва това и компютъра отново се рестартира,а по-някои път ми го стартира което се случва рядко.С 2 думи стартира се когато поиска..Само да добавя,че дори когато натисна върху Last Known Good Configuration или Start Windows Normaly започва зареждането на Windows след което ккомпютъра си се рестартира от само себе си.
  3. Не ми е казвано да инсталирам драйвери за дънната платка.Единствените драйвери които ми е казано да инсталирам са от тази тема цък а тях съм ги инсталирал.
  4. Добре де,всеки път когато компютъра ми забие в Event ми показва, че причината е заради този драйвер (nvgts последван от това disk) какъв е по-точно този nvgts драйвер и от къде мога да го изтегля точно за моя компютър да го заменя и дали ще се оправи .. ?
  5. Сега се появи друг проблем,когато включа компютъра и преди да се стартира Windows компютъра се рестартира след което ми излиза това - и трябва да стартирам Safe Mode и от там да си инсталирам Nvidia драйверите след което да рестартирам компютъра и да зареди Windows.Това трябва да го правя всеки пат когато рестартирам компютъра или го включа.... и само да добавя,че не винаги ми отваря Safe Mode,много често се случва когато се опитам да го стартирам да ми излезе това - и отново да се рестартира компютъра.
  6. Проблемът е следния,горната половина на монитора ми е дава по-светло а долната по тъмно.Рестартирах самите настройки на монитора,но никаква промяна,същo така пробвах с друг кабел,но проблема си остана.Моля помогнете защото е доста дразнещо.. Мониторът ми е BENQ q22w6
  7. Направих това което ми каза,но забелязах,че когато рестартирам компютъра и след това започне да зарежда Windowsa компютъра се рестартира автоматично и ми показва ето това и когато дам Safe Mode ми излиза това и компютъра отново се рестартира и така всеки път... трябва да изключа компютъра за няколко часа примерно, за да може да се стартира Safe Mode и от там да си инсталирам NVIDIA драйверите които TechMaster ми даде в другата тема и тогава вече да рестартирам компютъра и да се стартира Windows-a. Колкото до въпроса на ba4o_kiro, не съм инсталирал никакви драйвери за принтер.
  8. Няма неразпознато устройство,макар и повечето драйвери да са по - стари версии и да се нуждаят от актуализация.А програмата за сканиране на драйверите показва,че само този драйвер го няма http://www.prikachi.com/images/236/5437236x.jpg , а в Device Manager показва,че всичко е наред..
×
×
  • Създай ново...