Jump to content

MASTERS

Потребител
  • Брой теми

    88
  • Регистрация

  • Последно посещение

MASTERS's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Добър вечер,обръщам се към вас с едно запитване .Възможно ли е и ако да да се смени езика на Уиндоус Виста ,без да се налага преинсталация?
  2. Nicky е прав ,но в крайна сметка реших да сложа Виста понеже това е единствената ми алтернатива. Все пак благодаря на всички отзовали се !
  3. http://www.picvalley.net/u/33/8056_388.BMP Дава ми този проблем при стартирането на виртуалния компютър
  4. Добре за да стане трябва да заредя виста файла нали ?
  5. Здравейте имам имам едно запитване ,възможно ли е чрез Уиндоус ХР да отгворя Виста през виртуален диск но безда я инсталирам. Идеята е следната имам познат който използва Виста и аз искам да му покажа някой от основите на работа с Виста на моят компютър но ако има начин без да я инсталирам защото най-много 3-4 дена да стой и край. Бях чел някъде за такава програма на Майкрософт която отваря виртуална ОС но незнам нито как се работи с нея нито нищо ,бихте ли ми помогнали с това ,предварително благодаря.
  6. Благодаря за линка явно е трябвало да ги записвам чрез Nero Burning Room,сега всичко е напред.
  7. Здравейте , бих искал да попитам с коя програма и точно как се записва свален от интернет филм формат DVD-R.Имам Неро но не съм сигурен как става надявам се да ми дадете съвет как да запиша диска,но искам да е записан така че като се сложи в плейър да започва автоматично филма без да отваря папката или там частите където е разделен, дори да не е с Неро,някакъв начин предварително благодаря.
  8. Здравейте ,от няколко години използвам Лисицата на Мозила като браузър. Но наскоро ми се появи нещо да го начерем така ,което ме дразни. Това отдолу се появява когато например избера друго нещо различно различно от началната страница на сайтове като picvalley,avatarbg и още няколко. http://www.picvalley.net/u/381/95035_659.BMP Настроил съм Firefox, да не разрешава изскачащите прозорци. Има или някаква настройка или адон за да не ми се сменя страницата . Предварително благодаря !
  9. И аз благодаря за капака. На Интел е видео картата за съжаление ,надявам се някою да се отзове и да каже как да си го настроя. И още веднъж един въпрос за аудиото ,свързах ги както каза vyrgozunqk но не тръгва звука,да не трябва различни настройки от лаптопа някакви.
  10. Не съм сигурен каква е видео картата ми , откъде мога да видя. Говоря от компютъра ,тъй като сега гаранционни карти и други нямам.
  11. Ок но настройки на какво на ТВ-то ли ,защото там на видео каналите не ми позволява да ги сменя. Ако е от настройките на лаптопа моля те ,ми кажи къде горе долу да влизам и какво да настройвам сега ще видя и звука. Доколкото това с капака си нямам и на идея дали има такова копче,но сигурно ще измисля нещо. Но все пак ако имате идеи пишете. vyrgozunqk благодаря че се отзова и отговори на предните въпроси.
  12. Взех си кабела S-video--> чинч(RCA ). А другия се оказа че съм си го имал в комплекта. Само че възникнаха няколко въпроса 1.Като пусна лаптопа на ТВ-то излиза картина ,но е черно-бяла ,да не би да трябва някакви настройки и какви ? 2.Свързах за аудиото но не съм сигурен коя жица къде трябва да е значи кабела е черен и червен ,а останалите входове за бял и червен.Кое къде да свържа и трябва ли доп.настройки защото ,аз изплзвах различни комбинации но не излизма звука . 3.Лаптопа е направен така че като се затвори капака да отива в състояние Stand By Следователно като затворя капака филма прекъсва ,а на мен ми се иска да е затворен като гледам филм. Преди четох за някаква настройка но на панасоник но не става. П.П Лаптопа е http://www.buyzillion.com/B000HDFGTU/Dell+...512+Laptop.html
  13. Има S-video вход лаптопа за втори монитор. Утле ще взима кабел и ще се обърна към вас в тази тема. Само да ми кажете дали съм разбрал правилно от едната страна кабела да е S-video а от другата RCA , нали като става въпрос за тези входове за ТВ. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/90/RCA_Connector_(photo).jpg/235px-RCA_Connector_(photo).jpg
×
×
  • Създай ново...