Jump to content

plami_ruse

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

plami_ruse's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря ви за отговорите Ще пробвам довечера,пък дано е било временно.Ако ли не ще опитам да им пиша от друг профил
  2. Благодаря за отговора.И аз така си мисля,но понеже никога досега не ми се беше случвало досега се притесних,а идея нямам какво се показва ако е блокиран профила или нещо такова.Пробвах да им пиша,но не успявам,защото пак ми изкарва същият надпис.
  3. С Windows7 е лаптопа,но пробвах и от компютъра който е с XP,а също и от телефона ми.Отникъде не се отваря само моят профил.Да ,от днес е този проблем-снощи последно влизах нямаше никакъв проблем.
  4. Здравейте.Надявам се някой да ми отговори на въпроса защо не мога да отворя профила си днес.Като въведа данните си за влизане и ми излиза това : Грешка в сървъра В уебсайта възникна грешка при извличането на https://www.facebook.com/login.php?login_attempt=1. Възможно е да не работи поради профилактика или неправилно конфигуриране. Можете да направите следното: Презаредете тази уеб страница по-късно. HTTP грешка 500 (Internal Server Error): Възникна неочаквано състояние, докато сървърът се опитваше да изпълни заявката. Само да уточня,че проблема е само с моя профил.Мъжът ми и племенницата ми си влизат без проблем.
×
×
  • Създай ново...