Прехвърляне към съдържание


SURF_lady

Регистриран на: 13 Jun 2006
Извън линия Активен: 03 Dec 2018 09:59

Започнати от мен теми

Рабора с Ecommerce платформи

01 December 2018 - 00:35

Здравейте,

 

Отдавна не съм наминавала из форума и поизоставам с новостите, но сега имам нужда от помощ и реших, че тук може да има някой който да може да помогне.

 

Като за начало интересува ме има ли някой, който се занимава с Ecommerce? 

По специално става въпрос за платформата Channel Advisor и за листване на продукт през нея в eBay?

 

Благодаря предварително на отзовалите се.

Ако не съм нацелила мястото на темата, моля админите да ме извинят :)


Активиране/Деактивиране на профил във Фейсбук

17 December 2017 - 15:04

Здравейте,

 

От доста време не съм публикувала нещо тук из форума, но напоследък доста ме мъчи един въпрос. Питах няколко приятели, които мислех че са минали през тази процедува, но уви никой не ми даде конкретният отговор който търсих. 

Разпитах също така и google и facebook help-а за това, но пак не ми е съвсем ясно.

Та ето и питането:

 

Искам да си деактивирам фейсбук профила, но искам снимки, коментари, споделяния и т.н. да си останат за в бъдеще евентуално, ако в бъдещ период реша да го възобновя по някаква си причина. Има ли начин?
Защото четох че закривайки профила си там е ВЪЗМОЖНО някои места, където са те отбелязали или неща които си споделя, да се загубят по някакъв начин. Не съм разбрала правилно или наистина е така? Някой минавал ли е подобна процедура?

 

В смисъл деактивирам си профила и Петканчо (да речем) решава да влезе да ми види профила - окей, тя е там. Но Петканчо иска да ми пише, да ме отбележи, да ми привлече вниманието или да се свърже с мен по какъвто и да е начин - тадам! Няма стане. Въобще какво става след като си деактивираш профила и запазиш правото си за следващо бъдещо влизане?

 

Благодаря предварително на отзовалите се.