Прехвърляне към съдържание


Tihichko

Регистриран на: 13 Jun 2006
Извън линия Активен: 09 Apr 2014 20:31

Мои коментари

В тема: Програма за запис на видео стрийм / ТВ предаване

21 April 2013 - 08:12

Привет, преди време когато ползвах Windows,чудесна работа за тази цел, ми вършеше програмата WM.Recorder.


В тема: Компютърна конфигурация

02 April 2013 - 23:07

Привет,  не е чак толкова сложно да се сглоби един компютър. Принципно дъното което ще ви доставят, съдържа описание стъпка по стъпка какво да сторите. Най-трудната част за вас ще бъде да наредите правилно пиновете, но ако виждате добре с очите няма да имате проблем и с това. Не е нужно кой знае колко много умения за да се спарвите. Въпрос на желание и да имате повече вяра в себе си. Относно дъното, аз лично не харесвам асрок, въпреки,че напсоледак,чувам,че са  понаучили от първият път  да правят дъна. Но аз все още не мога да им се доверя нъплно. Бих се спрял на гигабит или асус, за съжаление, епох спряха да произвеждат иначе бяха едни от най добрите дъна. Има толкова много клипове в youtube, може да видите всичко стъпка по стъпка и да се справите сам. Трябва да имате повече вяра в себе си. 


В тема: Продавам, Видео карта, Клавиатура, Флаш Памет.

17 March 2013 - 19:01

Ами гледам,че след повече от година не е писал,че ги е продал, нито пък е актолизирал цените си. Та затова......

В тема: проблем със Windows 8 х64

16 March 2013 - 10:42

не,до сега не съм имал никакви проблеми със видео картата или със някакви игри,каквито и да са били те


Градски, деинсталирай драйвера, и преди да го инсталираш отново, кликни с десен бутон на мишката върхо ехето и избери съвместимост, задай му Windows7 и виж дали ще го прави този проблем.

В тема: Проблем С Микрофон

16 March 2013 - 01:33

м така направих следните стъпки дейнсталиране на блутот почистване на регистри инсталация на най новите драйвъри , отново но микрофона отказва да работи (послепис: микрофона работи пробвах го на моя компютър)


Привет, то хубаво деинсталирате драйвера на блутуча, но деинсталирайте и драйвера на звуковата карта,почисти и инсталирай отново.