Jump to content

Стоян Костадинов

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

Стоян Костадинов's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, нуждая се от човек, който може да направи дизайн за един сайт. Става въпрос само за хедър и за background. Естествено, ще получи и парично възнаградение но повече от 10 лв не давам. Ако някой е заинтересован да пише на скайп: intenzzo
  2. Здравейте, блокираха ми акаунта в замунда преди няколко дена поради една много глупава причина. Както и да е. Ако някой има 1 акаунт в повече, ще ми е много драго да ми го даде или да споделим един. Ако имате предложения, пишете на ЛС. Благодаря ви! П.С.: Спешно е!
  3. Видях и имам Imaging Device но е "... Webcam", а не е като това на снимката, която прати. Системните изисквания са наред, само дето аз съм със win 7 , а то иска 2000 или ХР. Инсталирах го на компа на един приятел, който е със ХР и там също не тръгна. Тунерът може да сканира Радиота, но телевизиите не може. Ако пишеш с нова идея, ще съм ти благодарен!
  4. Инсталирал съм всичко и да! - това е основната програма за тунера. http://store.picbg.net/pubpic/C3/CF/f5d754a45c7fc3cf.png
  5. Здравейте, наскоро си купих ТВ тунер, нагласих всичко както трябва, но когато вляза в Windows Media Center не може да намери нито един телевизионен канал. Инсталирал съм всичко както трябва. Тунерът се казва HDTV USB DVB-T.
×
×
  • Създай ново...