Jump to content

extreme

Потребител
  • Брой теми

    10
  • Регистрация

  • Последно посещение

extreme's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте. Имам win 7 и 8 на един хард диск. И сега ще инсталирам BT5 на втори хард. Та има ли значения, коя ОС е да е инсталирана първа? Ще ми създава ли някакви проблеми тази ОС?
  2. Ами пробвах се да го настроя ръчно, но не успявам, когато стигна до питането за парола. Та реших да ползвам този код: Следователно на login пиша extremeА на password пиша password. Но пак не успявам да влезна в компютъра си. Излиза ми този надпис: Ако можете да помогнете пишете
  3. Здравейте. Искам да пусна телнет сървър на компютъра ми. До някъде съм го направил, но до някъде. Имам няколко въпроса: 1. Когато си напиша реалното IP, ме пита за име и парола. Може ли да кажете от къде трябва да ги настроя? 2. Преди доста време четох, че с команди може да се промени порт-а на който да отговаря, да активира телнет сървъра и т.н. Тоест отваряш дадения файл и настройва сървъра по дадените параметри. Ако се сещате за какво говоря, моля кажете. Ами това е, за сега. P.S. И не ми казвайте, че telnet-а може да се подслушва.
  4. Здравейте. Ще си купувам нов телефон и реших да попитам вас кой е по-добър. За сега съм се спрял на Samsung Galaxy Express2 и на Apple Iphone 5. Кой е по добрия телефон и защо? Благодаря Предварително!
  5. Добре. какво да направя когато компютъра е развален?
  6. в момента компютъра на който искам да слагам водното е развален как да разбера каква ми е видеокартата, дънната платка, харда и рам паметите?
  7. А има ли значение какви части купувам и какви са частите на компютъра?
  8. Какво ми трябва за едно пълно(цяло) водно охлаждане на компютъра? Колко лева ще ми струва?
×
×
  • Създай ново...