Jump to content

leoi

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

leoi's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Не разбрах последно Систем Ресторе включено ли е или изключено. Ако "ДА" долното трябва да ти освободи поне 1,5-2 ГБ - C: -> Properties -> Disk Cleanup -> More Option -> Sysrem restore and Shadow Copies -> Clean Up И както отбелязал колегата 15 ГБ за дял "С" на Виста са крайно недостатъчни.
  2. Привет и от мен, аз нямам проблем с инсталирането на операционни системи, но нещо не става работата с споделените ресурси от истинската машина. При VirtualBox е ясно, че трябва да се правят допълнителни настройки за да стане, но при VirtualPC споделеният ресурс не успява да се стартира т.е. стартира се, но след секунда дава съобщение за грешка и забива. С Vista Ultimate 32 бит съм, но това не би трябвало да е от значение. Дали има решение?
  3. Здравейте! Ползвам от доста време досовска версия на Аcronis Image версия 9.ххх без забележки. Интересното дойде преди няколко дни когато трябваше да върна една Виста на дял на който имаше ХР. Процесът протече нормално, но след рестарта Вистата не можа да тръгне. Изписа се съобщение, че липсва файл(не го запомних, сори) и съветва да се сложи инсталационния дирк да се даде repair. До тук добре, но при другия вариант, след инсталиране на Виста(на чисто) опита за връщане на същият архив беше успешен. Стана ми интересно защо се получава така, нали се възстановява целият партишън? Защо ще е от значение каква операционна система е имало преди това? П.П. Същата работа се получава и със Norton Ghost v8.3 DOS
×
×
  • Създай ново...