Jump to content

ivan_bo

Потребител
  • Брой теми

    49
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

ivan_bo's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Като замяна на персоналният имах в предвид,че ще се използва за същите неща,когато пътувам.Иначе настолния си остава.
  2. Здравейте!!! Първо искам да ви пожелая приятно посрещане на новогодишните празници. Въпроса ми е свързан с отзивите ви за следната конфигурация на лаптоп Dell: BASE: Intel® Core™ 2 Duo Processor P8400 (2.26 GHz, 1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache) OPERATING SYSTEM: Genuine Windows Vista® Home Premium SP1 - English MICROSOFT APPLICATION SOFTWARE: Microsoft® Works 9.0 / English - (Does not include Microsoft® Word) HARDWARE SUPPORT: 1 Year Limited Warranty - Collect & Return COLORS, PATTERNS, & ARTIST DESIGNS: Jet Black Colour with Matte Finish LCD: 17.0" Widescreen WXGA+ CCFL (1440x900) TFT Display with TrueLife™ MEMORY: 4096MB 800MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2x2048] WEBCAM: 2.0 Mega pixel Integrated Web Camera - CCFL HARD DRIVE: 320GB (5.400rpm) SATA Hard Drive GRAPHICS CARD: 256MB ATI Mobility RADEON HD 3650 OPTICAL DRIVE: Fixed Internal DVD+/-RW Slot Load Drive including Software PRIMARY BATTERY: Primary 6-cell 56 WHr Lithium Ion battery KEYBOARD: Internal UK English Qwerty Keyboard BLUETOOTH: Dell Wireless 370 Bluetooth Module WIRELESS CONNECTIVITY:Intel WiFi Link 5100 (802.11 a/b/g/n 1X2) 1/2 MiniCard Цената му е £629.00 в един английски сайт,тук не можах да намеря същата конфигурация,като това означава,че ще съм също благодарен ако някой ми помогне с търсенето в България.Приемам всякакви съвети.Лаптопа ще се използва за замяна на персоналния компютър,като това включва -играене на игри,сърфиране в интернет,свързване с TV LCD,работа с документи и т.н.. Предварително благодаря на всички отзовали се. Поздрави Иван.
  3. Получи се . И отново най-искренни благодарности към Night_Raven за оказаната помощ като цяло!
  4. Ето го: http://img517.imageshack.us/img517/6813/dsfden3.th.png
  5. Здравйте!!! От известно време не мога да записвам ISO файлове,записите правя с програмата ImgBurn,като също съм опитвал и с Nero -резултата е еднакъв.Като грешка ми показва това: http://img84.imageshack.us/img84/196/problemsr0.th.png Предварително искам да благодаря на всички отзовали се!
  6. Ами ако може всичко да се включи в рамките на 500-600 лв ще е добре?
  7. Ами за бюджет все още незнам и точно зареди това питам да си напрая сметка,а щом нещата стоят така с тези AGP слот-ве,то тогава да задам въпроса така-Препоръчаите ми видео карта на PCIe и дъно,като е добре да дадете примернни цени.Компютъра се използва най-вече за сърфиране из интернет и игри.Пак казвам за парите,че ще се ръководя от идеиите ви.
  8. Здравейте!!! Бях писал по-рано,че имам проблем с видео картата по-точно тя загрява и това води до stand by на монитора,проблема се оправяше като отворя кутията,но сега и това не помага. картата ми е Radeon 9500 и реших.че май най-добрият варянт е да купя нова.Та за това ще ви помоля да ми дадете съвет каква да взема и някакви примерни цени,освен това ще съм много благодарен след закупуване на картата и слагането и,някой да обесни какво трябва да направя( четох в други теми ,че трябва да инсталирам някакви драйвъри и да изтрия старите,така че ще помоля някой ако има времето и желанието да ми обесни всичко това каза за новобранец). Благодаря предварително!!! Поздрави Иван
  9. Значи от опит мога да кажа,че съм напълно съгласен с coojoe_213,случаят при мен е такъв бях на 14 когато си направих и аз незнам защо си направих може би да сам по различен от другите набори,но сега твърдо съм решил да я махам за това ще помоля някой от форума ако е имал и я е махнал да каже как са цените и дали става добре.защото в нета гледах такива снимки на изтрири татуси и става мн грозно
  10. За съжаление го нямам,това значи ли,че трябва да преинсталирам Window-са?
  11. Значи след като направих и това папката се появи,за което изказвам най-искренни благодарности към всички който ми помогнаха,а за другият проблем който имам,какво да направя да го оправя и него?
  12. Направих и това което казваш и след като поставих файла ,който Night_Raven ми каза да сваля,в system32 и в Run менюто напиша gpedit.msc или services.msc сега излиза това: http://img530.imageshack.us/img530/5880/problem3im6.th.png А пък иначе махнах отметката на Hide protected operating system files (Recommended) и пак я няма тая папка dllcache в system32
  13. Мерси за бързият отговор Night_Raven,но след като изтегля този файл каде трябва да го поставя и как мога да покажа защитените системни файлове и папки?
×
×
  • Създай ново...