Jump to content

hercok

Потребител
  • Брой теми

    21
  • Регистрация

  • Последно посещение

hercok's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Да оставим засега въпросът дали са ме прецакали или не. Компютъра съм го пробвал с едно мониторче 17ка и там проблеми няма, така че да се съсредочим на монитора? Кажете сервиз в София където могат да го погледнат.
  2. здравейте на всички. От известно време имам страшни проблеми с компютъра. Когато играя или пък гледам филм монитора след известно време започва да мига. Носих го в сервиз, пича вика нищо му няма, преинсталира го, вземи 25 кинта и си го прибрах. Проблема продължи и брат ми го откара във втори сервиз, този път в София, защото си викам ние на село не разбираме. Там казват че бил прегрят, стопен чип на дъното, видеокартата била заминала и оттам идвало всичко. Не знам какво е правил пича, каза че е сменил чипа на дъното, защото било старо и ако съм искал ново дъно трябвало да взимам и рам, дъра-бъра и брат ми, без да ме пита, казал да го правят . Тази гимнастика ми струва 90 лева, като не ми даде никаква гаранция за дъното. Смени ми и видеокартата, сложи ми перки къде що има дупка да духа, отново преинстал и всичкото удоволствие в този сервиз ми излезна 280 лева. Брат ми го докара вчера, десет минути работа и пак почна да мига като семафор. Конфигурацията е процесор AMD Phenom 9650, дъно Asus m2n68, видеокарта беше nvidia geforce 9600 gt, смениха ми я с nvidia geforce gt 630, две плочки рам по 2gb kingston ddr2, харда е hitachi, но не съм гледал за модел, монитора е lg w2241s. Въпросът ми е кое да нося в понеделник на сервиз- монитора, при условие че с една 17ка отпреди 10 години този проблем не се показа, или пък компютъра. Разбира се бих се зарадвал и на някакви съвети, чрез които ходенето в сервиза би ми се разминало. Другият въпрос, който не ми дава мира е- ако всичко идва от монитора, онзи за какво ми е взел пари в сервиза? линк с видео на проблема: http://dox.bg/files/dw?a=f4091fd952
  3. Здравейте отново. Проблемът е решен генерално. Тази сутрин монтирах звукова карта и вече имам звук. На нея пише sound blaster audigy 2 zs и честно да си кажа не знам дали става за нещо, но проблемът е решен без да дам дори стотинка, така че съм доволен.Преди време ми я пратиха в комплект с един плеър за кола, като тогава не разбрах защо човека ми я е пратил и за какво я е ползвал заедно с плеъра, но днес я извадих от кутията монтирах, свалих драйвъри и тя взе че проработи. Искам да благодаря на всички за оказаната помощ, въпреки че не можахме да решим проблема, но в момента звук има така че спирам да ръчкам дето не разбирам.
  4. Точно това променях и нямаше резултат. Пробвах и с други плеъри, но звук няма, без значение дали пускам филм игра или песен.
  5. намерих упътване за моя биос american megatrends. Опитах да забраня и след това да разреша картата, като след всеки опит се опитах да инсталирам драйвера и нищо не се получи.
  6. не мога да намеря откъде в биоса се забранява и разрешава картата
  7. като се опитам да инсталирам драйвъра се получава това
  8. ползвам Winamp 5.63. Авира и уиндолс дефендер не показват нищо. В мениджъра не видях някъде да пише Sound, video and game controllers или поне аз не го намерих. Това със services.msc го пробвах и няма промяна. DxDiag.txt
  9. здравейте. Преди няколко дни започнаха да се появяват грешки при пускането на winamp, които след рестарт изчезваха. Онзи ден се появи тази грешка и загубих звукът. Преинсталирах уиндолса и се постарах да кача необходимите драйвъри, но изглежда че не мога да се справя, защото проблема си остана . В други подобни теми питаха за модел на дъното или звуковата карта ако има такава, така че ще го напиша ако е от значение. Дъното е ASUS M2N68 и нямам отделна звукова карта. Ако някой има някакви идеи относно този проблем, ще съм благодарен да ги сподели.
  10. Благодаря за помощта, след като преинсталирах драйверите компютърът не е забивал от два дни и засега други проблеми няма.
  11. махнах DAEMON Tools и смених антивирусната с AVIRA(преди я ползвах и затова реших да не обновявам AVG, a направо да си кача старата). Направих продължителен тест на рамта и ето резултата.
  12. когато се опитам да кача драйвера, който си качил ми изписва това the realtek network controller was not found.if deep sleep mode is enabled please plug the cable
  13. ето как стоят нещата- вечер го спирам и сутрин преди работа го пускам да прегледам новините или пък когато съм свободен да поиграя. Компютъра си стартира нормално, влизам в страници, играя, но в един момент всичко "замръзва" например на някоя отворена страница или пък сцена от игра и това се случва винаги в първите 15-20 минути след пускането, дори поняга забива с показването на декстопа. Често това забиване е последвано от син екран или пък направо се появява син екран. Има моменти когато няма никакви проблеми след пускане и си работи нормално.Ако не го спирам компютъра работи без проблеми. Относно тестването с Memtest86+, мисля че успях да я пусна. Ето го резултата когато програмата изкара до 100%. Ако нещо не е както трябва ще я пусна отново.
×
×
  • Създай ново...