Jump to content

sdd

Потребител
  • Брой теми

    25
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

sdd's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте! Извинявям се за абсолютно лаишкия въпрос , но c Linux се срещнах за пръв път преди 2 дни и съм като пате в кълчища Значи какъв е проблемът: Инсталирах Ubuntu 9.04 на VMware Workstation 6.5 и всичко си е ОК. Проблемът дойде , когато си инсталирах езиковия пакет на български. Всичко си се получи както трябва , НО при стартирането вече и входният екран е на кирилица , съответно и паролата също я изписва така , което я прави навалидна. Отивам долу вляво на "Опции"->"Избор на език" избирам си някакъв английски , потвърждавам - езикът на менюто се сменя , ама клавиатурата продължава да си пише на кирилица и дотам. Не съм правил никакви клавиатурни настройки преди това. Къде да търся разрешение
  2. Точно така направих и се получи ! Благодаря за вниманието
  3. Здравейте! Искам да сменя охлаждането на видеокартата си Gigabyte GF 8800GT , но проблемът е , че не мога да махна този Zalman . Здраво е залепнал за процесора и не знам доколко силно мога да дърпам. Не дава ни най-малък "откат". Дайте някакъв съвет!!!! Болтовете съм ги развил , разбира се
  4. За захранването е така , но няма ли значение и за Speed Control веригата , тъй като тук са вече три вентилатора вместо един
  5. Здравейте! Искам да си подменя вентилаторите на кутията и новите искам да ги свържа с Akasa Cable Splitter PWM for 3 Fans Този начин ми изглежда добър, но искам да попитам все пак: на този контролер няма ли да му дойдат в повечко три вентилатора наведнъж?! :o
  6. Здравейте! При стартирането на компа на черен екран ми излиза надпис Ntldr is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart и така в цикъл. Пробвах да преинсталирам Windows , но не се получава - излиза ми все тоя екран и инсталацията въобще не тръгва! Дайте някакъв съвет!
  7. Здравейте! Питането ми относно въпросното устройство е свързано с инфото към новия firmware EL01. То всъщност всичко си е чинно и точно обяснено , но не съм наясно какво трябва да направя съгласно първото условие : 1. Connect the drive "master"by it self, on the secondary IDE controller with no other device on the same IDE cable, making note to set the jumper on the back of the drive to the"master"position. тъй като съм със SATA интерфейс , а нищо не е споменато по въпроса.
  8. Здравейте! За да подкарам SATA контролера в AHCI mode , инсталирах необходимия SATA драйвър , както си му е ред . Въпросът ми е: необходимо ли е при евентуална преинсталация на Windows въпросният драйвър също да се преинсталира- F6 там в началото и т.н.
  9. ОК! Благодаря ти! Утре ще пробвам с тях.
  10. Здравейте! Става въпрос за видео драйвъра и този на мрежовата карта при Windows XP SP2.Проблемът е в това, че инсталацията протича нормално-файловете си се копират, Finish , Restart и ... нищо-устройствата пак са си наразпознати и в Device Manager си стоят жълтите питанки. Като оставя Windows да си ги намери автоматично не ги открива като подходящи (не открива нищо).Машината е IBM 8305-MG4. Драйвърите съм ги свалил от сайта на IBM, като освен тия двата съм свалил и този за аудиото,който си се инсталира и работи нормално. Този Windows съм го инсталирал на няколко други различни машини и нямам проблеми с него.
  11. Здравейте! Нужно ли е изключването на захранващия блок от копчето , което е на гърба му , когато компютърът не работи? Става въпрос за времето между обичайното му ежедневно пускане и спиране.
  12. Здравейте! Въпросът ми е дали активирането на тази опция се брои за същински overclock , в смисъл дали това води до отпадането на гаранцията на процесора?
×
×
  • Създай ново...