Jump to content

Joko_3

Потребител
  • Брой теми

    42
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Joko_3's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Тази грешка ми се появи на три компютъра с последна версия на Skype-Два в офиса и един мой! Спокойно тази грешка не е притеснителна,ако това питате!
  2. Придържайте се към темата,човека иска да му разрешите проблема а вие само се карате!
  3. благодаря че ми каза! но не намирам безплатната версия!
  4. в опера трябва да натискаш един бутон |> и след това чак ти се включва!
  5. за съжаление няма желаните от теб програмки!Насочи се към s.feradov или Night_Raven!
  6. Аз съм написал УРЛ-то по инерция!
  7. Проблемът е в процесора сигурно!Може би трябва да смениш процесора с някой с някой поне с 1 ГХц-а и Windows-a иска повече от 64 МБ РАМ!Windows иска повече от 125 МХц а и да греша като се оправи проблема дай боже и искаш да инсталираш някои програми те изискват повече от 125 МХц! ако това не стане може би трябва да се прибегне до ремонт!
  8. И по-добре! Не съм създал тая тема за спорове!
  9. Не искам да се караме но: със запазване на данни!Преинсталация! Приятен ден,незнаещ да чете!
  10. Отговарям на въпросът с отговор
  11. Правилно! Но опера не може да се мери с файърфокс защото опера няма Auto-On Flash Player Tool (инструмент за автоматично включване на флаш плеъра) тоест:не включва флаш анимация и флаш реклами автоматично а в днешно време доста сайтове използват Adobe Flash Player!
  12. Ми като взема заплата!Вземам я чак на 17-ти!
  13. Да,напреднал съм с Уиндоус и някои програми но незнам как става преинсталация с запазване на данни! Да,но тогава ми се искаше Уин 7 а шефа ми не иска да си дава диска!
  14. Работата е там че не искам да си преинсталирам понеже нямам инсталационнен диск нямам пари и нямам представа как се преинсталира без да се затриват данните от харда иначе бих! Да но исках да се превърне в Уин 7 компютъра ми но вече знам че е безпобезно!
  15. Търся програма която е като TuneUp Utilites 2012 Но да не е тя защото и мина Пробният Период и не ми се плаща! Вчера си инсталирах AVG PC Tuneup но не ми върши почти никаква работа! Трябва ми за да си променя ЗНАЧИТЕЛНО системата за да придобие видът на НЯКАКВА система защото съм я "Оплескал" толкова много че не си я познавам!
×
×
  • Създай ново...