Jump to content

Slavi88

Потребител
  • Брой теми

    3
  • Регистрация

  • Последно посещение

Slavi88's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Моят компютър има само един твърд диск и искам да го разделя на две части, като в по-малката оставя ОС, Program files и други подобни. При разделянето използвах опцията при самото разделянето да прехвърля част от данните. При стартирането на операцията компютъра веднага се рестартира без операцията да се изпълни и да се покаже новия дял, както е показано в клипчетата в youtube. Освен това там не видях да изписва "Restart is required", както при мен. Първо помислих, че съм се опитал да прехвърля неща, които не трябва. При втория опит опитах само при разделянето да прехвърля само музика, снимки и филми, но пак не се получи. Също така направих симулация като не прехвърлям никакви данни и оставя първия твърд диск с повече от половината от паметта, но надписа "Restart is required" остана и не продължих. Аз си мисля, че създателите на програмата са съобразили, че много от потребителите ще искат да разделят твърди дискове на компютри със само един твърд диск и най-вероятно има начин да се направи по-лесно, който аз не се сещам. Ако някой има идея как да стане ще съм му много благодарен. С тази програма разделял ли си на компютър, който има ОС Windows 7 и е с един твърд диск?
  2. А дали няма някоя програма, с която би станало директно разделянето, тъй като не съм сигурен че ще ми стигант познанията да извърша всички тези неща....... Иначе мерси за информацията!
  3. Здравейте, Имам проблем с разделянето на твърд диск с Windows 7. Използвам програмата Acronis Disk Director Home 11 Update 2. При разделянето избирам си размера на новия диск и тъй като искам да бъде доста по-голям от стария прехвърлям част от голяма част от файловете в новия диск, като не местя неща като Windows, Program Files, EXE-a на програми и даже и игри не местя. След подготвянето на данните, стартирам операцията, но там ми изписва, че рестарта е задължителен и при стартирането на операцията компютъра се рестартира и започва уж да извършва операцията по разделянето, по някое време записва компютъра без да има защо и при включването има само черен екран и трябва да го изключа от копчето, за да почне да работи. След това прави проверка и след нея се рестартира и се включва компютъра, без да се е извършила успешно опрерацията. За щастие няма видими проблеми се операцията и си работи нормално. Цялата тази операция се повтори два пъти и не знам къде е проблема. Ако може някой да ми помогне ще съм много благодарен. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай ново...