Jump to content

Miroslav Marinov

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

Miroslav Marinov's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте! Търся отговор на този въпрос: Администратора е изкл. акаунта ви. Имах проблеми със самия администратор след което, каквото и да опитам не мога да вляза повече в сайта. Сменям с програма местоложението си/IP, сменям MAK на Вирелес картата, сменям имейла и пак не мога да преодолея това което е направил. 1-во ме беше блокирал по IP, след това по имейл, но аз успявах да направя нова регистрация и да вляза отново. Естествено ме триеше докато накрая незнам какво измисли и не мога повече да вляза каквото и да направя. Вече след поредната регистрация с нов имейл и опит след това да вляза в сайта, ми излиза: Администратора е изключил акаунта ви. Има ли идея някой какво може да е измислил Админа и какво може да се направи по въпроса за да се преодолее това ?
  2. пробвай но няма да ти хареса ефекта . По-добре си търси музиката само с такава, без вокал. Все 1-но си уличен музикант и ти трябва само мелодията за да пееш ти на микрофона. Така може и да откриеш други неща полезни за теб !
  3. Погледни и за браузера Torch -- тегли си видеото и звука отделно . Може да го прави от доста места и е желателно да пробваш !
  4. Извинявай , но точно този сайт е гола вода.Не можах да се стърпя.Сори, но това си е самта истина!
  5. можеш тук, без регистрация е : http://gandia2012mm.weebly.com .... ....
×
×
  • Създай ново...