Прехвърляне към съдържание


vboyadzhiev60

Регистриран на: 15 Jun 2012
Извън линия Активен: 06 Oct 2018 11:58

Мои коментари

В тема: Ръководство за инсталация на Windows 7

06 October 2018 - 11:57

Здравейте, може да не ми отговаряте, аз прочетох в MICROSOFT, просто корпорация INTEL трябва да пусне нов ъпдейт и тогава ще може да се надстрои системата до WINDOWS версия 1809.


В тема: Ръководство за инсталация на Windows 7

05 October 2018 - 07:56

Здравейте, от онзи ден от Майкрософт пуснаха нов ъпдейт на WINDOWS 10, версия 1809. Поне 4 пъти се пробвах да я надстроя на компютъра, но непрекъснато дава грешки и инсталацията прекъсва на 81% зареждане. Иначе помощникът за надстройка ми дава, че компютърът ми е съвместим, дисковото пространство позволява надстройката и РАМ паметта също е наред /8 гигабайта/. Няколко пъти давах поправка на ъпдейтите от настройките на WINDOWS, и там всичко е наред, но нищо не става пак! Имал ли е някой този проблем? Да не би тази надстройка даа не е доразработена от МАЙКРОСОФТ все още? Моля, ако при някой е имало този проблем нека напише, предварително благодаря! Вече не зная кого да попитам!


В тема: Ръководство за поддръжка на Windows (XP, Vista и 7) [Revision 2.0]

26 October 2017 - 20:23

Здравейте, прилагам снимки, направени от телефона ми на екрана на компютъра ми за да попитам тук за един проблем. При стартиране или рестартиране на windows системата минава първо през биоса, там е нарисувана отгоре дънната платка /GYGABYTE/, а под нея са бутоните на менютата за влизане в биоса. Аз нямам познания за биоса и освен когато преинсталирам уина не влизам в никакви други менюта. Влизам само когато в компютъра съм сложил инсталационен диск на уиндоус 10 и трябва да избера да буутва от CD-ROM. Другите менюта не ги зная. Та когато стартирам или рестартирам уина системата първо показва блиоса за няколко секунди и по-рано след като го покажеше, изгасваше изцяло и след това се появява кръгчето, което се върти – зареждане на windows. Сега скоро правих преинсталация, при стартиране се появява менюто за биоса и върху него не на цял екран се появява на черен фон същото кръгче, като отстрани се виждат части от менюто на биос! Как и къде да вляза да оправя стартирането така, че екрана с менюто за биоса изцяло да се скрие след няколко секунди и да се появи на цял екран след това само въртящото се кръгче за зареждане на уина? Един вид при стартиране върху менюто на биоса се заплесква друг екран с въпросното въртящо се кръгче, показващо зареждането на windows! Ако можете погледнете снимките и ще Ви стане ясно предполагам! Предварително Ви благодаря и се извинявам за не много професионално използваните от мен термини!