Jump to content

vboyadzhiev60

Потребител
  • Брой теми

    28
  • Регистрация

  • Последно посещение

vboyadzhiev60's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, може да не ми отговаряте, аз прочетох в MICROSOFT, просто корпорация INTEL трябва да пусне нов ъпдейт и тогава ще може да се надстрои системата до WINDOWS версия 1809.
  2. Здравейте, от онзи ден от Майкрософт пуснаха нов ъпдейт на WINDOWS 10, версия 1809. Поне 4 пъти се пробвах да я надстроя на компютъра, но непрекъснато дава грешки и инсталацията прекъсва на 81% зареждане. Иначе помощникът за надстройка ми дава, че компютърът ми е съвместим, дисковото пространство позволява надстройката и РАМ паметта също е наред /8 гигабайта/. Няколко пъти давах поправка на ъпдейтите от настройките на WINDOWS, и там всичко е наред, но нищо не става пак! Имал ли е някой този проблем? Да не би тази надстройка даа не е доразработена от МАЙКРОСОФТ все още? Моля, ако при някой е имало този проблем нека напише, предварително благодаря! Вече не зная кого да попитам!
  3. Здравейте, прилагам снимки, направени от телефона ми на екрана на компютъра ми за да попитам тук за един проблем. При стартиране или рестартиране на windows системата минава първо през биоса, там е нарисувана отгоре дънната платка /GYGABYTE/, а под нея са бутоните на менютата за влизане в биоса. Аз нямам познания за биоса и освен когато преинсталирам уина не влизам в никакви други менюта. Влизам само когато в компютъра съм сложил инсталационен диск на уиндоус 10 и трябва да избера да буутва от CD-ROM. Другите менюта не ги зная. Та когато стартирам или рестартирам уина системата първо показва блиоса за няколко секунди и по-рано след като го покажеше, изгасваше изцяло и след това се появява кръгчето, което се върти – зареждане на windows. Сега скоро правих преинсталация, при стартиране се появява менюто за биоса и върху него не на цял екран се появява на черен фон същото кръгче, като отстрани се виждат части от менюто на биос! Как и къде да вляза да оправя стартирането така, че екрана с менюто за биоса изцяло да се скрие след няколко секунди и да се появи на цял екран след това само въртящото се кръгче за зареждане на уина? Един вид при стартиране върху менюто на биоса се заплесква друг екран с въпросното въртящо се кръгче, показващо зареждането на windows! Ако можете погледнете снимките и ще Ви стане ясно предполагам! Предварително Ви благодаря и се извинявам за не много професионално използваните от мен термини!
  4. Здравейте, не зная дали тук е мястото да попитам, но ще задам следния въпрос, ако може някой да ми отговори ще е добре. Взех си безжична клавиатура с цел да намаля малко броя на кабелите, които се включват към PC. На безжичните клавиатури няма светещи индикатори за включени Num Lock или Caps lock. За Num lock проблеми няма, но искам по някакъв начин да настроя компютъра си така, че когато Caps Lock бутонът е включен, в полето което искам нещо да задам или напиша да се показва надпис "Caps Lock" е включен, независимо дали на български език или на английски. Следва ли някаква настройка въобще да правя или това не е от значение. Имам пред вид полетата в интернет, където се задават пароли за достъп до някои сайтове. Може би има някакъв начин надписът да бъде настроен за показвани и когато се ползват текстообработващи прогами - Word, Excel и други. Благодаря предварително!
  5. Оооо, да, много се извинявам! Наистина сега видях, че е отпреди 11 месеца. Само исках да попитам дали ще има статия и за WINDOWS 10 - поддръжка, инсталация и други проблеми по него? Благодаря предварително!
  6. Чакай де, ама WINDOWS 7 ENTERPRIZE ползва обемно лицензиране! Ти от него не можеш да надстройваш до десятка Хоум или Про! Трябва да си купиш ключ за десятката Про или Хоум и да я инсталираш на чисто, както сам си написал.
  7. KMPlayer е същият - пълен с боклуци и реклами! Единствения плеър, който не предлага да се инсталират допълнителни глупости е VLC media player от безплатните. Така поне си мисля!
  8. Здравейте, да, аз предположих, че не му е мястото в тази тема да питам за качествата и достойнствата на антивирусните програми, за което моля да ме извините, но Ви благодаря много за изчерпателния отговор!)))))) възникна обаче при мен още един проблем - като стартирам IE и Mozilla - браузерите за интернет, веднага се стартират и други прозорци с реклами, с еротични страници и страници направо казано с порно съдържание. Осмен това се стартират веднага и страници, които предлагат някакви сваляния на софтуери, които аз не зная както и страници с ужасно досадни реклами. На антивирусната ми програма Касперски активирах анти-банера, но някои от прозорците с досадни реклами пак се стартират макар и празни! Като се опитам да ги затворя веднага сес стартират нови страници с незнайно съдържание. Просто това е много противно. С браузера Гугъл хром ги нямам тези проблеми! Можете ли да помогнете? Къде трябва да вляза за да настроя браузерите така, че да ми се стартира само избраната от мен страница без да се стартират реклами и допълнителни прозорци? Благодаря Ви предварително! Ето сега като стартирах Mozilla ми се стартира и страница с този адрес: http://cr2.gogorithm.com/WLBidRequestHandler?oid=2&width=1200&height=900&pubid=60900&noaop=1&tagid=300184702419000000&revmod=2&born=1406669232&Prof=&BTF=&cb=1407264991181&encoded=1&cirf=http%3A%2F%2Fforums.softvisia.com%2Findex.php%2Ftopic%2F13912-%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B4%D1%80%D1%8A%D0%B6%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-windows-xp-vista-%D0%B8-7-revision-20%2F. Моля, ако знаете как помогнете!
  9. Здравейте, имам един въпрос, просто искам да прочета професионално мнение по въпроса. В момента рабоя с windows 8.1, където антивирусната програма windows defender си я има. Но си бях купил по интернет kaspersky pure 3.0 и сега съм я инсталирал нея и естествено windows defender е неактивен. Въпросът ми е коя от тези две програми е по-добра и слeд година ще си струва ли да си подновя абонамента за kaspersky pure 3.0?
  10. Здравейте, бих искал да попитам следното нещо: инсталирах осмица на моя нетбук! Видях, че резолюцията на екрана е до 1366/768, но бутонът където искам да сменя резолюцията на екрана е неактивен и показва 1024/768. Марката на нетбука ми е Acer aspire one, модел ZA3. Казаха ми, че може да трябва да се потърси драйвер за видеокартата или с други думи видеодрайвер, който да работи и под 7-ца и под 8-ца евентуално! Можете ли да дадете евентуално някакъв линк за сваляне на нови драйвери за този модел нетбук или пък линк за сваляне само на по-нов видеодрайвер? Благодаря Ви предварително!
  11. аз също съм много доволен от нея! През есента предстои да излезе и първото обновление на windows 8, така нареченото wingows 8.1. То дали ще бъде платено според Вас, или по този въпрос следва да се обърна към Microsoft?
  12. Аз бих искал да задам един въпрос: ползвате ли операционната система windows 8 и какво ви е мнението като цяло за нея? Просто така от любопитство!
  13. За WIN 7! Този, който от инсталационния DVD на драйверите за картата съм инсталирал! В диспечера на устройствата дадох десен бутон и актуализиране на драйвери за sound, video and games controllers, но ми излезе надпис, че драйвера е актуален.
  14. Creative X-Fi Audio Processor (WDM) - така е изписано, а в диспечера на устройствата е показано така: sound, video and games controllers: Creative SB X-Fi Почакайте, ето гаранционната карта, тя още ми е в гаранция! Там е записана като продукт така: Sound Card Creative X-FI Titanium 7.1 Channel
×
×
  • Създай ново...