Jump to content

Oliver Jones

Потребител
  • Брой теми

    14
  • Регистрация

  • Последно посещение

Oliver Jones's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Може ли нов линк за БНТ 1 в SimpleTV, защото промениха малко плеъра в сайта и сега старият линк не тръгва. Благодаря.
  2. Добре, а има ли начин да се направи по-бързо, защото час и половина е много?
  3. A може ли да обясниш с 2-3 думи какво се прави, защото ми е сложна тая програма? Мерси
  4. Защото вбокса приема до 200. А хубавият ми клип е 270. Трудно е да кажа кои програми съм позлвал, защото са поне 20. Ако знаете нещо - препоръчайте. И също така ако може кажете как да се прави, за да може да се запази възможно най-много качеството (настройки и т.н.)
  5. Не е нисък. Въпросното видео е с кристална ХД картина. И е 270 МБ. Правя го от 1800 битрейт на 1300 и по екрана се появяват квадрати, линии и качеството е отвратително. Също така пробвах да го конвертирам в същия битрейт - 1800. И картината се разваля пак, само защото е минало през конвертора...
  6. Търся програма/конвертор, чрез която да конвертирам клипове без осезаема загуба на качество. Много конвертори съм пробвал и навсякъде качеството се разваля страшно много, дори да се направи клипа от 250 на 200 МБ. Благодаря предварително!
  7. Намерих начин да се гледа - с японско прокси. Благодаря все пак
  8. Много моля да ми кажете начин, по който да мога да гледам забранените за българия клипове. Преди ставаше с руски прокси сървър или VPN, но вече не става така. Дори с IP адрес от САЩ не може да се гледа, а би трябвало хората от Америка да могат да гледат. Благодаря предварително.
  9. Махаш ММС:// и се отваря плеър. Но отново и отново нищо не работи. И на теб ли?
  10. Благодаря ти за обяснението. Да, чува се и се вижда добре, но това си е пак стрийма от БНТ. Забелязваш ли как звука е някак си по-дебел? То сега има мач и много не се забелязва, но когато има редовни предавания се личи изключително лошото качество на звука. Не знам защо са го направили така. Моята цел е да записвам сериал и ми се иска да е с хубав звук. Това е цялата работа. mms://208.53.174.42/onlinebtv mms://208.53.174.42/online mms://208.53.174.42/onlinenova mms://208.53.174.42/onlinetv7 mms://208.53.174.42/onlineprobg Това има ли шанс да ми помогне?
  11. Мисълта ми беше телевизията да не идва от техния сайт, а примерно както беше преди в БГ среща - с Windows media player се гледаше, и този стрийм нямаше общо с официалния сайт на БНТ. Звука беше ясен и чист. valseat, на теб тръгва ли ти? На мен не иска. Това къде се слага? #EXTINF:-1,BNT 1 rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://edge2.evolink.net:2020/fls playpath=bnt.stream swfUrl=http://tv.bnt.bg/bnt1/player.swf pageUrl=http://tv.bnt.bg/bnt1/ live=1 В Simple TV не може ли да се гледа БНТ?
  12. Здравейте, как да гледам БНТ онлайн? Но не от техния сайт, защото е много лош звука. Назад четох за някакви програми, откъде мога да го гледам?
×
×
  • Създай ново...