Jump to content

angelatanas

Потребител
  • Брой теми

    32
  • Регистрация

  • Последно посещение

angelatanas's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Изглеждат еднакво,имам и двата браузера.Стрелката-бутон /Upload/ и при двата е до Sign in.
  2. Аз бих искал линка.С версия 4.1.4.8 съм,но имам Net.4,по-късна не можем заради XP-то.Ще ти бъда благодарен.
  3. Включих го и се обновява цяла нощ,всичко с изключение на едно за клавиатурни подредби,което не искаше да се инсталира.Резултатът е същия,не отваря страниците,но това е само за информация.Няма да обновявам повече. Поздрави!
  4. Няма начин,XP няма поддръжка.Дори KB971029 не мога да изтегля от никъде.Всички ме препращат на сайта на Майкрософт,а там съобщения,че няма такова нещо. Благодаря!
  5. Не,и съм забранил обновяване,но ако е Windows защо с Firefox нямам проблеми?
  6. Тогава проблема е в XP,но пък Firefox ги отваря. Добре,Благодаря ти!
  7. Не става и с него,преди съм пробвал,има и досадно напомняне,че не се поддържа XP.Не става и с Opera.Само Gecko браузери-Firefox,Pale Moon. Вие отваряте ли моите линкове и с какво?
  8. Добре,аз как да реша задачата?Да ползвам само Firefox?Хич не я харесвам!
  9. https://www.codecguide.com/ https://thepiratebay.org/ Тези,вторият влизам често,но само с Firefox.Не харесвам Лисицата.
  10. Читанка:https://chitanka.info/и ми изписва: This site can’t provide a secure connectionchitanka.info uses an unsupported protocol. ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH Hide details The client and server don't support a common SSL protocol version or cipher suite. This is likely to be caused when the server needs RC4, which is no longer considered secure. Когато премахна префикса https://,отваря,но не при всички. Използвам Chromium 49v,по късна не мога,с XP съм,но е по-добре от Google Chrome.Там мога с 38 или 39 за XP
  11. Това ми излиза при опит да отворя някои страници с Chromium.Не е голям проблем защото с Firefox ги отварям,но ми омръзна това местене.Някои от сайтовете отварям и след изтриване в адресната лента на https:// ,но не при всички се получава.При The Pirate Bay не става,но съобщението е същото, а с Firefox го отварям. Ще се радвам да премахна един излишен браузер,но предпочитам да съм с Chromium.
  12. Който е с XP като мене да си инсталира това: https://www.srware.net/en/software_srware_iron_download.php и ще гледа всичко.Това е хром,но без досадите на Google,ползваш уебмагазина за всички добавки,има си версия за ХР,не ти трябват кодеци и пакети,нито досадни съобщения за архаична ОС.
  13. Това помогна,после настроих SMPlayer на UTF-8 Encoding и ги прочете на руски с малки изключения за някои символи.Ползвам MPC-HC и това плеъра го прави,има възможност в менюто,но после не ги чете,та ги гледам с SMPlayer. После прегледах и това http://stackoverflow.com/questions/701882/what-is-ansi-format И накрая-БЛАГОДАРЯ!
×
×
  • Създай ново...