Jump to content

Beb0chKa

Потребител
  • Брой теми

    9
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

Beb0chKa's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Горките ни момчета,направо нямам думи :(( http://www.sportabg.com/drugi/top/44600-shok-i-andrej-zhekov-se-otkazva http://www.peticiq.com/signatures/down_bfv/
  2. мм да бързи сме ние И аз много съжалявам за Радо Стойчев, дано това не се отрази на момчетата и дано Матей размисли,защото без него ще ни е доста трудно! И аз освирках немците ,а вие бяхте направо брутални :haha: особенно срещу Георг Гроцер
  3. ее супер сега само французите са ни неудобни,но съм сигурна,че и тях ще ги бием.Аз живея в Франция и яко ще ги псувам тогава :haha:
  4. Ами можем само да се надяваме и да подкрепяме българите след месец и да видим,какво ще направи Пранди
  5. Хмм горе-долу схванах,благодаря и на двамата Ами ще им стискаме палци,заслужават го! Много се дразня,че след вчерашната загуба доста хора ги оплюват,но това е типична черта на някой българи - когато печелят ги обичат, а когато губят им търсят кусури и ги оплюват.Момчетата ни са много добри и се гордея с тях независимо вчерашната загуба http://volleyball.actualno.com/news_386335.html и аз вярвам,че ще изминат пътя до Лондон Ако се стигне до смяна предпочитам Пламен Константинов да стане треньор,от колкото пак Пранди и все пак немисля,че Радо Стойчев е виновен за вчерашния мач.
  6. Здравейте и от мен Адмирации за темата IVAN и съжалявам за късното влючване. Имам един въпрос.току що прочетох една статия "За да се класира България на Олимпиадата в Лондон 2012, ще трябва да играе в още един квалификационен турнир, който ще стане ясен днес вечерта в зависимост от изхода на финала Италия – Германия." , което ще рече ??
×
×
  • Създай ново...