Jump to content

sjaakiie

Потребител
  • Брой теми

    13
  • Регистрация

  • Последно посещение

sjaakiie's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Чак ми става кофти за немците като гледам сломената надеждица в очите им : D
  2. По-нелепи треньорски напътствия по време на почивка едва ли може да се срещнат. Плачи поне обясняваше конкретни неща - макар и да не хващам от италиански, се разбра, че е анализирал съперника.. и не плямпа общи приказки. Но дори и така да е, той пó има право да бръщолеви въздух под налягане от Найденов. Бааааааааа тая непостоянност наша.
  3. Както и Италия ги биха преди малко. Да бъдем реалисти. А аржентинците, ако пуснат младоците, няма да са лесни. Да не забравяме, че последния (?) ни изигран мач срещу тях (домакини бяха) го спечелихме, защото и тимът им се състоеше от резерви.
  4. Треньорът на поляците като сметкаджия ми се е запечатал. И в същото време отборът им играе доста пъргаво и оказва стабилен натиск. С Матей и Стойчев несъмнено щяхме да имаме по-големи шансове за надиграване на поляците, сами сме свидетели на грешките на недотам обиграните ни млади играчи и не така 'внушителен' тренер. Но какво пък - всяко зло за добро. Да се опичат отсега. Другата олимпиада е я къде е, само след 4 години (само...). Видяло се е, че сега няма да сме в оптимална форма и колектив. Дано ме опровергаят нашите и тази вечер смажем дружина полска с една силна психика и хъс!
  5. Възможно ще стане, когато се организира конкурс "Брейвик България" и спечелилия бъде пуснат да овършее БФВ?
  6. И Владо Николов е все един намръщен, негативен, гледа на криво като се изгуби точка, вместо да окуражава момчетата. Видно е, че отборът се представя отлично без него - с игра по-отпусната и сплотена.
  7. И като вземат квотата, какво?! Простете, но при волейболите трябва да се цели перфектно сработен колектив и игра със самочувствие, а не "о, дано се класираме тук, да спечелим това". Такива 'краткотрайни' цели не дават нужната мотивация за добра игра. Ако не постигнем сработване на терена, и сто шанса за спечелване на квота няма да ни стигнат. Само се подкопаваме с празни, неоправдани надежди. Другаде трябва да гледаме за стимул.
  8. Как Бойко още не е излязъл на полето? КАК?! Ще играе като за шестима и сам ще си бъде треньор. Ще вземе нещата в ръце, а не някакви си там Радостиновци да провалят отбора. Бойко има опит във всяка една екзистенциална сфера, включай волейбола и редица други спортове. Той е атлет и така е спечелил правото да има тежката дума в БФВ. Очеизвадно-следователно на него се пада честта да гони. Ти да видиш.
  9. Горчиво разочарование. Ще продължим да мечатем, казва Сашо. Тъжно, но истина. Не помня кога за последно имахме късмет като белите хора и се отличихме с нещо "по-така". Все някакви спънки. Тези контузии ни съсипаха. Да видим какво ще сътворим на Световната лига! Стискам палци, дигам кръвно, желая им късмет огромен!!
  10. По-скоро защо е изкарал Жеков? Контузен ли е? И Ананиев стои в публиката.. Носталгия да го хване човек.
  11. един от немците топката като пумпал го завъртя хаха в контра нещо ни няма или на мен така ми се чини..
×
×
  • Създай ново...