Прехвърляне към съдържание


batetoo2

Регистриран на: 06 May 2012
Извън линия Активен: 02 Oct 2022 13:58

Започнати от мен теми

Cisco Packet Tracer

30 August 2020 - 12:29

Правя дипломна работа на тема: "Изграждане на компютърна мрежа за библиотека".

Направил съм план на сградата където трябва да се положат всички кабели и устройства за използването на мрежата. Това с което не мога да се справя е избора на устройства в самата програма (защото има много наброй рутери примерно и не знам кой трябва да използвам) и написването на командите за самите устройства, за да бъдат активирани и използвани в програмата.

Мога да използвам и GNS3 за направата на мрежата, но тя е подобна за мен и нямам понятие какво точно трябва да направя, за да изпълня правилно заданието си.

Имам краен срок от 9.09. да я предам. Късно пиша тук, но сега се сетих да го направя.


Закупуване на рам памет на PC

17 May 2020 - 16:57

Ще правя ъпгрейд на настолния компютър. Прилагам снимки с параметрите в момента. Версията на BIOS е 1202. Захранване: Cougar STX 650W 80+ сертифицирано.

Снимка 1. Снимка 2. Снимка 3.

Искам да се възползвам от максималната честота на рам паметта, която поддържа дъното - 1600Mhz, но от сайта на производителя на дъното разбирам, че е нужно да се овърклокне процесора, иначе паметта ще работи на 1333Mhz. Отделно от това самия процесор според сайта на Intel не поддържа честота на рам паметта повече от 1333Mhz.

В момента това са настройките в BIOS относно клокването - снимка 1, снимка 2, снимка 3.

Искам 2x4GB DDR3 1600Mhz да си закупя по принцип, като разбира се на по-късен етап ще сложа още толкова в другите 2 слота, за да имам максимума от 16GB. Предполагам ще бъде китова памет, за да се възползвам от Dual Channel.

Въпроса ми е процесора ще поддържа ли толкова висока честота на паметта без да се овърклоква? По принцип не искам да овърклоквам, защото смятам, че мога да объркам нещо и да изгоря чипа, ако изобщо има възможност за това. Плюс това съм със стоково охлаждане на процесора.

 


Сваляне на клипчета

19 March 2020 - 20:55

Здравейте!

След години реших да се завърна отново тук!

Търся програма с която мога да свалям клипове от PornHub, както и премиум версията му.

Надявам се дискусията ми да не бъде преместена или изтрита.