Jump to content

Иван Панайотов

Потребител
  • Брой теми

    17
  • Регистрация

  • Последно посещение

Иван Панайотов's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте. Искам да си взема Wifi USB за настолния компютър. Ще се използва за мониторинг мод на BackTrack 5. Ще ми предложите ли някоя около 25 лева.?
  2. Оф не ми се дават пари. Има ли начин единия край на сата кабела да се отреже и да се свържат кабелите със друг край на усб?
  3. Има ли някакъв начин на сата кабела да се сложи усб? ако не , дайте примери за конектори за 5лв?
  4. Коя програма да използвам за създаването на троянски кон? NetBus 1.7 ,NetBusPro, BackOffice 2000, SubSeven или Dark Comet ?
  5. За водно охлаждане е, но както казах искам да е поне 80см. с прозрачен капак. Аз си харесах една изглежда ми висока но няма плексиглас на капака, ето тази: http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.computers.bg/img/upl/fig-1s_4.jpg&imgrefurl=http://www.computers.bg/raznoobrazieto_ot_komputyrni_kutii.html&h=420&w=560&sz=22&tbnid=x61VFNwP_wqwvM:&tbnh=90&tbnw=120&prev=/search%3Fq%3Ddigital%2Bcomputer%2Batx%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=digital+computer+atx&usg=__lBaQD4qWDh1uLFziS83OYDMy23w=&docid=93aZAfxbUunBxM&hl=bg&sa=X&ei=XbRJUNaxIojLswbujYGgBQ&ved=0CDkQ9QEwAw&dur=262 , на нея може да и се сложи прозорец от плексиглас, колко е висока, и точна марка?
  6. Търся си компютърна кутия. Да е висока 80 см., с плексигласов капак от страни и с възможност капак отпред който да закрива двд-то и др. Може ли да дадете линк с такава кутия? мс. предварително!
  7. Ако темата не е за тук изтри те я! Ще може ли да се свърже УСБ лайфай адаптер от настолен комп с 16 метра УСБ кабел? Ако да от къде може да се намери такъв кабел?
  8. Може ли малко помощ? Изтеглих програмата. Как да я направя компютъра да се включва в 07:00? И ако има парола как да я настроя? Като изтече пробния период (30д.) може ли да се ползва пак?
  9. Преди малко като се рових из форумите, намерих една програма. Пише че се тя само настройвала в BIOS-а. Ето името на програмата: Auto Power on and Shut down. Ще върши ли работа? И от къде може да се изтегли?
×
×
  • Създай ново...