Jump to content

Radoslav6

Потребител
  • Брой теми

    18
  • Регистрация

  • Последно посещение

Radoslav6's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Успях да си намеря уиндоус, записан на диск и така стана инсталацията. Иначе със флашката е голяма мъка и колкото и да опитвах - не ставаше.
  2. Изтрих го и го създадох отново, но нямаше резултат. След като компютъра се рестартира се появи същата грешка. Наистина нямам идея как да реша проблема?
  3. Опитвам се да сканирам с програмата, но стига до сканирането на Google Chrome и забива.
  4. Здравейте, опитах се да преинсталирам уиндоуса на един компютър от флашка. Става въпрос за Windows XP Professional SP3 MSDN. Програмата с която го записах е WinSetupFromUSB. Самият имидж файл със уиндоуса го разархивирах в една папка и програмата така го разпозна, иначе не го намираше. Пробвах няколко програми, но те също не го намериха. След това инсталацията започна нормално, посочих уиндоуса да се инсталира в дял С, после диска се форматира, след което започна копирането на файловете. Накрая обаче излезе съобщение за грешка, която не бях виждал досега.Самият компютър има проблем от предишен неуспешен преинстал и мисля, че дял С му е форматиран, а на дял D има някаква информация - сериозна каша е станала. Някой може ли да ми помогне? Снимка със грешката -
  5. Сканирах с Malwarebytes'Anti-Malware и откри три заплахи. След рестартирането на компютъра се надявам, че всичко е наред, но все пак трябва ли да се направи още нещо?
  6. Инсталирах си програмата и сканирах с нея. Прикачвам текстовия файл.mbam-log-2012-08-31 (14-30-04).txt
  7. Наскоро, след като инсталирах Panda Cloud Antivirus, програмата ми откри доста вируси, повечето от които кейгенове и кракове. Но имаше и някакъв miner.dll . След като рестартирах компютъра, както поиска програмата, реших че вирусът е изтрит. Но вчера отново се появи съобщение да рестартирам компютъра. Пробвах да изтрия вируса от кошчето на Panda, но въпреки че го трия, съобщението пак се появява. Ето снимка на съобщението от Panda - http://store.picbg.net/pubpic/1B/EA/f3e94301a32a1bea.png . Вируса се намира тук - C:\Users\Username\AppData\Local\Temp\_intel\miner.dll .Може ли някой да ми помогне да се справя с този вирус!
  8. Пробвах, но за съжаление не стана.Папката отново не се отваря. Явно има някакъв проблем в Уиндоуса. Angry birds тръгват, но играта трябва да е инсталирана и само да я копирам отнякъде. Със инсталиране на моят компютър не става.
  9. Уиндоусът ми е [ en_windows_7_ultimate_with_sp1_x86_dvd_u_677460 ]. Свален е от замунда. А иначе във старт менюто, когато кликна на папката Games, тя не се отваря.Игрите ги намерих ето тук - C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Games, и всички те тръгват, но не знам защо ги няма във старт менюто?
  10. Здравейте, при опит да си инсталирам която и да е игра Angry birds ми се появява грешка при Game explorer-а. Някой имал ли е подобен проблем и знаете ли как да го реша. Много ми се играе, но изобщо игрите не се инсталират . Прибавям и снимка на грешката, надявам се някой да ми помогне ? http://store.picbg.net/pubpic/84/22/8f23ba052a768422.png
  11. Открих играта - the cryptic canvas 50 movies hidden in a painting.
  12. Здравейте, преди 3 години мой приятел ми показа една онлайн игра, в която на целият екран излизаше картина, върху която имаше предмети, герои и сцени от различни филми. Мисля, че бяха нарисувани като от анимация, а не реални снимки. Целта на играта бе след като цъкнеш с мишката върху някоя картинка да напишеш от кой филм е героят или предметът. Спомням си, че два от филмите който познахме бяха "Milk" и "Chokolat". Също така мисля, че имаше и лимит на времето за игра, но не съм сигурен. Ще съм ви много благодарен, ако се сетите за тази игра! Извинявам се, ако темата не е на правилното място.
×
×
  • Създай ново...