Прехвърляне към съдържание


bojoviki

Регистриран на: 14 Apr 2012
Извън линия Активен: Вчера, 14:49

Мои коментари

В тема: Инсталиране на Уиндоус върху SSD

08 January 2019 - 19:37

Това е ненужно

Не те разбрах.Това е времето,за което се стартира системата.Но ми излезе още един въпрос.Мислех да не се слага игра на ссд-то,но децата са на друго мнение.Та,питането ми е "търка" ли се постоянно ссд-то докато се играе или само при стартирането на играта?Може би глупав въпрос,но дали ако оставя децата да играят,ще "убия" ссд-то много по-бързо?Благодаря


В тема: Инсталиране на Уиндоус върху SSD

08 January 2019 - 15:01

Благодаря, вече мигрирах ОС,На харда си остана Уиндоуса и на ССД то.От биоса сложих ССД да е слот 1 а харда на 2.Даде 40 сек.старт на системата

В тема: Инсталиране на Уиндоус върху SSD

07 January 2019 - 19:59

Здравей.

Когато аз си взех SSD и аз се изправих пред този въпрос. На мен не ми се отделяше маса време за инсталиране и настройване на специфични програми и предпочетох по-бързия начин. В документацията на SSD-то имаше линк към програма за мигриране на ОС, но на мен не ми свърши работа и използвах друга програма. Нямах проблем с нея и стана сравнително бързо. И все пак, ако нямаш много програми на компютъра - инсталирай наново.

Благодаря ти,аз също съм за нова инсталация,но за първи път ще мигрирам и реших да пробвам.Предложиха ми също да запазя съществуващата ОС за всеки случай.Само не знам как действа миграцията,дали прехвърля ОС без да я запазва в стария дял С или прави просто копие,което отива на ссд-то?


В тема: Инсталиране на Уиндоус върху SSD

05 January 2019 - 16:07

Чиста. Винаги е по-добре чиста, ако има възможност и желание.

Благодаря,това и дискутирахме.Но предложиха и миграция на Уина чрез програма.


В тема: Инсталиране на Уиндоус върху SSD

03 January 2019 - 22:50

Благодаря, точно това обсъждаме в друг форум.Но май вече е въпроса дали да е чиста инсталация или миграция на твърдия диск.