Прехвърляне към съдържание


bojoviki

Регистриран на: 14 Apr 2012
Извън линия Активен: 05 Jun 2019 19:14

Мои коментари

В тема: Възстановяване на данни от Android телефон

27 May 2019 - 21:47

Ей сега ще пробвам от моя и ще пиша.

 

П.П.Ами няма от къде да се стартира синхронизация без да се влезе в телефона.Само в Гугъл диска открих в менюто резервни копия.Само,че твоя телефон никога не е бил синхронизиран,дори и след въвеждане на профила на телефона ли?Из нета открих разни програми,но не съм сигурен дали не трябва достъп до андроида.Виж тук http://bg.wondershar...nc-manager.html


В тема: Възстановяване на данни от Android телефон

27 May 2019 - 18:35

Лошо,при мен се беше получило с едно Леново,но имах късмет,тъча ми работеше и се виждаше в долния край на телефона.А точно там ми излизаше менюто на USB връзката към компютър.Само за сервиз се сещам.Но,там сигурно ще сменят дисплей и тъч.


В тема: Рутер ТР_Link има ли настройки за индивидуални пароли?

09 May 2019 - 18:55

Старият ми рутер е точно същия.Но не намирам такава опция.


В тема: Поставя ли се запетая след "Моля"

01 February 2019 - 19:26

Много зависи,точно за този пример няма закон.Зависи от пунктуацията.Самото изречение и в какъв контекст се поставя.

 

В тема: Проблем с Windows 7 - BootMGR is missing

28 January 2019 - 14:24

По съвет от друго място с диска си отворих инсталатора на Уиндоуса и изтрих двата първи дяла (без информация). След това се получи Unallocated Space. Зададох на Уиндоус да създаде нов дял и той ме попита дали искам да създаде и системния дял от 100-те Мегабайта. Съгласих се. Създаде се нов дял и автоматично се създаде и малкия първи дял от 100 Мегабайта. Започнах инсталация на дяла който създадох. Инсталацията завърши и Уиндоус тръгна (засега нормално)...

 

Сега ми остана да променя буквите на дяловете. Как става това? И още един въпрос: Може ли да се увеличи размера на дяла със 100-те Мегабайта на 300 Мегабайта примерно. За всеки случай да имам резерв от място за да не се скапва. И нужно ли е?


 

Би трябвало да посочиш дяла на който искаш да слагаш Уина,после автоматично би трябвало да се създаде резервния дял.Не ти трябва да го разширяваш.Буквите можеш да си смениш с програми.Аз лично ползвам AOMEI.