Jump to content

bojoviki

Потребител
  • Брой теми

    68
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

bojoviki's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря,но не съм специалист.Изказвам мнение от лични наблюдения.При мен се е получавало подобен проблем с други програми.В повечето случаи излиза от драйвъри.
  2. Май тази програма е за откриване на безжични мрежи и декриптиране на пароли.Мисля,че няма да имаш успех с начинанието си.Относно драйвъра,нещо чупи инсталацията.Възможности много.Може да имаш друг драйвър несъвместим с новия.Или самата версия да е стара.Като за начало пробвай да деинсталираш всичко,което си слагал,но без никакви остатъци.И започни отново.Първо си сложи програмата,тя би трябвало да си намери нужното.
  3. Качи снимките тук.Иначе ако някой може да помогне,ще трябва да се регистрира в друг сайт.А сигурно ли е,че е от драйвъри?Какво по-точно прави въпросната програма?
  4. Това,което обясняваш се случва при условие,че сте в една група.А оттам познатият ти би могъл да излезе.Но явно е нещо друго.Сещам се за изтриване на приложението и наново теглене и инсталиране.
  5. Ако Уиндоуса ти е на SSD-то,точно така трябва да го настроиш.Аз също от харда го прехвърлих на SSD и оттам буутва.А защо не искаш точно оттам да го настроиш?
  6. Ей сега ще пробвам от моя и ще пиша. П.П.Ами няма от къде да се стартира синхронизация без да се влезе в телефона.Само в Гугъл диска открих в менюто резервни копия.Само,че твоя телефон никога не е бил синхронизиран,дори и след въвеждане на профила на телефона ли?Из нета открих разни програми,но не съм сигурен дали не трябва достъп до андроида.Виж тук http://bg.wondershare.com/mobile-phone/top5-android-sync-manager.html
  7. Лошо,при мен се беше получило с едно Леново,но имах късмет,тъча ми работеше и се виждаше в долния край на телефона.А точно там ми излизаше менюто на USB връзката към компютър.Само за сервиз се сещам.Но,там сигурно ще сменят дисплей и тъч.
  8. Старият ми рутер е точно същия.Но не намирам такава опция.
  9. Много зависи,точно за този пример няма закон.Зависи от пунктуацията.Самото изречение и в какъв контекст се поставя.
  10. Би трябвало да посочиш дяла на който искаш да слагаш Уина,после автоматично би трябвало да се създаде резервния дял.Не ти трябва да го разширяваш.Буквите можеш да си смениш с програми.Аз лично ползвам AOMEI.
  11. Не те разбрах.Това е времето,за което се стартира системата.Но ми излезе още един въпрос.Мислех да не се слага игра на ссд-то,но децата са на друго мнение.Та,питането ми е "търка" ли се постоянно ссд-то докато се играе или само при стартирането на играта?Може би глупав въпрос,но дали ако оставя децата да играят,ще "убия" ссд-то много по-бързо?Благодаря
  12. Благодаря, вече мигрирах ОС,На харда си остана Уиндоуса и на ССД то.От биоса сложих ССД да е слот 1 а харда на 2.Даде 40 сек.старт на системата
  13. Благодаря ти,аз също съм за нова инсталация,но за първи път ще мигрирам и реших да пробвам.Предложиха ми също да запазя съществуващата ОС за всеки случай.Само не знам как действа миграцията,дали прехвърля ОС без да я запазва в стария дял С или прави просто копие,което отива на ссд-то?
  14. Благодаря,това и дискутирахме.Но предложиха и миграция на Уина чрез програма.
  15. Благодаря, точно това обсъждаме в друг форум.Но май вече е въпроса дали да е чиста инсталация или миграция на твърдия диск.
×
×
  • Създай ново...