Jump to content

vasettoo

Потребител
  • Брой теми

    117
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

vasettoo's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Репутация в общността

  1. Това е малко вероятно, но от MDF по бива. Дървото не се ползва като материал за колони, защото няма плътността и еднородността на MDF плочите (да не се бурка с ПДЧ), отделно се обработва по-трудно. Може би се заблуждаваш с естествения фурнир, който се използва за облицоване на вече сглобените боксове от MDF - така се постига дървесния ефект за финиша.
  2. Какви MAC филтри, какви пет лева - задай му само парола и сигурност, а DHCP-то си знае работата. Нали ползваш рутера като AP?
  3. Намирисва на проблем с AHCI режима на инсталация - XP най-вероятно иска IDE, докато "десетката" си ползва AHCI. Може да се наложи да се преинсталира XP, ако държиш да го ползваш, или да пробваш студено инжектиране на AHCI общ драйвър - описано е тук enable-ahci-without-reinstalling-windows-xp . Успех!
  4. Останах учуден, когато каза, че устройствата ти са с различна форма и т.н., защото от снимките се вижда обикновен SATA интерфейс. Самите мобилни slim писачки трябва да са стандартни като размер, само височините са в два размера, като имат предни панели, които добавят интерфейсен вид заради дизайна на корубата на лаптопа. Този преден панел се сваля и се прикачва на новото устройство след смяна на писачките.
  5. Остави ъпдейтите за цяла нощ да се теглят и на сутринта ще ти цъфнат поне към 200 такива. Ако ли не, виж тази статия: convenience-rollup-makes-big-difference-windows-7-updating-still-broken СиганЕто от M$ е решило да такова всички ъпдейтващи, непреминали към плочките. В който и от двата варианта да задълбаеш, те очаква изпитание на търпението ти...
  6. Щом ти дава грешка при копиране на файловете преди инсталиране, почти сигурно е проблем с диска. Дълго време ли отнема форматирането преди това?
  7. Не можеш по цифрова връзка да извадиш зука - трябва ти аналогов път от SA-CD плеъра.
  8. Правило е да се записва на най-ниската възможна скорост медията, за която се отнася. Риповете на SA-CD се правят на определено поколение Sony PSP и определени модели на чипа. Крайният резултат е идентичен като качество, но изисква някои технически хакове или модификации по плеъра, за да се просвирва - всичко идва заради цифровата защита на самия SA-CD стандарт. В нета има списък с плеъри, които позволяват фабрично или моднато просвирване на имиджи на оригинални SA-CD. Приятно слушане! П.П. Многоканално аудио също има на SA-CD, но се изискват аналогови изходи за слушането му.
  9. DaumPot за M$, а иначе mpv основно. За дискови имиджи - vlc, KODI.
  10. Вчера ми се наложи да запиша Hiren's и се подлъгах да ползвам някаква негова си изгъзица BurnCDCC - дискът отиде. ImgBurn завинаги!
  11. Приоритетно лиско, хром за сайтове с флаш, който не сработи коректно в първия, а vivaldi го пускам за ъпдейти и някои специфични рутерски настойки, които ми се опъват с лиско. HTML5 го оправих наскоро в лиско и очаквам с нетърпение да се затрие флаша.
×
×
  • Създай ново...