Jump to content

kutis

Потребител
  • Брой теми

    18
  • Регистрация

  • Последно посещение

kutis's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравеите има ли приложение за андроид за гледане на тв без интернет имам инсталиран андроид 4.0.3 търсих в нет но не намерих и в блякмаркет 1мобиле маркет .БЛАГОДАРЯ ви предварително!!!!
  2. с 3G сим карта дали щте стане немога да намеря някои да го продам!!!!
  3. Здравеите отново взех сим карта на глобул няма проблеми НО не искам глобул нямам нито един приятел с този оператор моля ви помогнете даите съвет как да оправя проблема .
  4. Здравеите,незнам дали съм в точната категория за което се извинявам предварително та въпросът ми е как да направя така смартфонът ми да не губи покритие(гсм)иначе всичко е ок работи добре андроид 4 камера 8мп губи обхват телефонът е от китаи
  5. Имам синтезатор Корг55 ,зареждам информация в 3 узера след това ги изтрих и след зареждане пак не дава да заредя цялата информация изписва ми стил фаил селект,паметта пада при всяко зареждане на узера
  6. Здравеите,някои ми е направил профил в феисбук и е сложил мои снимки и ме обижда,даже ми е пратил покана за приятелство .Моля ви помогнете как да разбера кои е.
  7. Ок извинявам се на всички обидени много бях разчаровен и ефектиран .
  8. Колкото разбирам аз то и вие толкова разбирате (РАЗБИРА4И)???????!!!!!!!!!1
  9. Пробвах и това пак е така днес преинсталирах лаптопа сложих една стара 7 да видя как е?
  10. Мерих с Еверест стига наи-много .Процесор-49,Диод на процесора-48,Ядро на процесора-1.41v,Вентилатори 2300 RPM.Направих снимка но не се вийда добре на нея и по -добре да ги продиктувам,МС много предварително!!!
  11. Моля,помогнете.Както си работи лаптопа и изведнъж спира ,зацепва екрана си стои както си е бил на последното търсене и тачпада не работи.Когато изключа с включа тогава тръгва нормално но това го прави няколко пъти на ден лаптопа е АСУС К50 със уиндолс 7 е.
×
×
  • Създай ново...