Jump to content

kiril.min4ev

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

kiril.min4ev's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Приятелю NetZombie, оценявам вниманието ти към моя проблем, но с цялото си уважение те моля да четеш по-внимателно за какво става въпрос! Иначе благодаря за съвета, но има и по-лесен начин да отвориш диспрчера на задачите, вместо клавишна комбинация! AutoRuns.7z Изпращам това, което се получи!
  2. Благодаря за информацията, но сега пък имам друг проблем.........не мога да спра Prime95, т.е. спрях я, но компютъра не спира да "бучи" така, както по време на теста.След като стопирах програмата, тя изчезна, но машината продължи да работи странно, отворих диспечера на задачите, търсих Prime95 в процеси, услуги, приложения, но няма и следа от нея, рестартирах компютъра, но........той пак си работи като на тест. Не знам дали е възможно, но имам гадното усещане че Prime95 се е скрила някъде и продължава да работи. Моля помогнете да спра това чудо!!! Благодаря!
  3. Програмата тества хардуера вече 16 часа, според описанието на програмата, това е нормално,даже е добре. Въпросът ми е, след като свърши с тестването, Prime95 ще покаже ли съобщение че е приключила и ако има проблем какъв е?! Можете ли да ми разясните какво е: Worker #1 - 19,55% of M58647989 P - 1 stage 1 ; Worker #2 - 20,44% of M58648129 P - 1 stage 1 ; Communication thread - Inactive (защо е Inactive) ?! Благодаря предварително!
×
×
  • Създай ново...