Jump to content

Iliqn Ivov

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

Iliqn Ivov's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ами ето снимка не мисля , че има някакав проблем http://prikachi.com/images/180/4422180N.jpg
  2. Открих проблема , това в което се съмнявах чрез Everest направих пълен отчет и видях , че пише захранване в момента-променлив ток . Ще трябва да търся начин да го оправя!
  3. Ами операционната система е Windows XP , захранването не знам какво е защото беше в гаранция когато го смениха от Tехномаркет , само да кажа , че аз много не си разбирам така че мога да кажа , че само ATI актуализирах преди около 4 месеца . А относно натоварването когато сърфирам просто , пак се получава аз си мисля че е от пременливия ток , но нз странното е, че сутрин до 12 ч. си работи идеално а после се бъгва Температурата на процесора не надвишава 24-26C
  4. Здравейте не знам дали е мястото на тази тема тук и дали има друга такава , но за първи път пиша в този сайт .Значи имам следния проблем компютъра ми се рестартира сам и чудното е , че сутрин когато го включа нямам никакви проблеми обаче след обяд към 12 часа нещо му става и започва да се рестартира сам все едно натискам копчето за "груб" рестарт , не знам каква може да е причината ,но и не разбирам много .Преди около година ми изгоря захранващото и го смених нямах никакви проблеми до преди 1-2 дни . Смятете ли , че може причината да е в променливя ток и падащото напрежение ? Или защото не съм го преинсталирал близо 1 година . Много ще съм благодарен ако ми помогнете !
×
×
  • Създай ново...