Jump to content

ddiakoff

Потребител
  • Брой теми

    11
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

ddiakoff's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Предлагам ти да не инсталираш Ъпдейтите , защото някой път може без ти да знаеш да ти се инсталира ъпдейта " Genuine " ... и като те хванат за нелегална операционна система ти дават 30 дни да го активираш , а ако не го активираш ( не намериш програма за активиране ) , след 30 дни ти трият операционната система . Тоест си спри ъпдейтите и не инсталирай нищо !
  2. Здравейте . Създадох сайт , но искам след като някой попълни регистър полетата и натисне бутона ( login ) да ми изпише във текстов файл който е във комютъра ми какво е въвел . Та въпроса ми е може ли да ми дадете такъв javascript код ?!
  3. Проблема че процесора е боза , смени го и виж дали пак ще прегрява или пък вземи от някой приятел един процесор и го пробвай на лаптопа си.
  4. На каква операционна система си ? контрол панел > Захранване . Възможно е настройките да са настроени да се изключва компютъра . Провери !
  5. Програмите Mcafee , Malwerebytes нито йдвете са антивирусни просто ти сканират компютъра . Не трий програмите вършат работа
  6. Лично не съм ползвал Driver Detective , но пък за Driver Genius си върши работа и става , но ти препоръчвам драйвера да го изтеглиш от официалната страница на марката видео карта , за по сигурно
  7. Лаптопа е на поне 1г и няколко месеца . Операционната му система както й програмите са инсталирани от комп.специалист и не вярвам че Nero то е пиратско или пък бъгаво , а за Xp Iso съм пробвал и със други iso-та и пак същия проблем .
  8. Ето драйвера във официалния сайт на Ati - http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13&lang=English дай малко по надолу на сайта и ще видиш бутон download Дано съм ти помогнал
  9. Имам Imgburn , не съм правил точно всички стъпки както е описано във форума само 2 стъпки . Видях в някакъв сайт че трябва да избера Iso файла й да го запиша точно това й направих . Зареди до 100 % , записа се и пак празен диск . Но в тези описани стъпки във форума за ползване на imgburn във всички стъпки той избира някакви файлове й аз незнам кой са . Как да знам дали Iso файла е бутващ ? Аз в неро като вляза избирам CD ROM boot . Ако знаеш някой готов бутващ windows xp sp3 ако може да ми дадеш линк ( не от заму ... ) .
  10. Да , но няма да се запише буутващ , от къде да съм сигурен че като направя това диска със XP ще е буутващ ? От къде да знам дали ще е бутващ диска когато направя това ? ( ИНАЧЕ НЕ СЪМ ПРОБВАЛ ТОВА КЪДЕТО ГО ПИШЕШ )
  11. Здравейте , имам следния проблем със записването на Windows Xp Proffesional Service pak 3 на диск ( CD ) . Използвам Nero Express за записване на буутващ диск . Добавям файла в неро който искам да запиша ( Windows xp ) който е записан във ( ISO ) . Натискам burn зарежда до 100% . И проверих в диска там ли са файловете на Windows xp ГЛЕДАМ : ( НЯМА НИЩО ) . Въпроси : 1 . Защо няма нищо в диска след като го запиша ? 2 . Случайно да не е проблема във записвачката Една жена ( компютърна специалистка ) ми каза че трябва да маутна Iso файла . Маутвам го и ми излиза Setup . exe на WIndows xp и ми е в : G локален диск Въпрос : 1 . Ако избера от неро файловете който са в : G виртуален диск и избера те да се запишат ще се запишат ли ?
×
×
  • Създай ново...