Jump to content

semkajiqta

Потребител
  • Брой теми

    147
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

semkajiqta's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Понеже кутията е в лошо състояние, реших че все пак, че ще е по-добра идея да се купи направо нова кутия, тъй като има и такива за по 20-30 лева. Бих искал до попитам, освен дънната платка, размерите на захранването от значение ли са при избора на кутия? Иначе ето я дънната платка: https://www.asus.com/us/Motherboards/M5A78LM_LX3/specifications/
  2. Taka да разбирам форм фактора- това са размерите? uATX Form Factor 9.6 inch x 8.0 inch ( 24.4 cm x 20.3 cm )
  3. Къде мога да проверя форм фактора на дънната платка?
  4. А има ли различни видове кутии, някави специфични размери, които трябва да гледам? Да не се окаже, че компютъра не влиза в кутията.
  5. Здравейте, наскоро получих един компютър, на който всичко си му е наред освен кутията, а конкретно, копчето за пускане го няма(скъсано е, има гола жичка). Продават ли се само стартерни копчета за компютри или трябва да купя цяла кутия?
  6. Проблема се появява от време на време. Ползвам хрома, защото е най-бърз. Не е от значение дали са много или не чак толкова табове, става от време на време, независимо от количеството им. Като се появява проблема, не става само с рестартиране на браузъра, трябва да рестартирам компютъра. Нямам инсталирани разширения. Хрома е с актуална версия. Операционната система е уиндоус 7, а за него до колкото ми е известно повече ъпдейти няма. Също така, ОС-то ми е пиратско, така че не мога много да го обновявам.
  7. Здравейте, от време на време, когато сърфирам, браузъра ми просто спира да работи, въпреки че има връзка с интернет. На всичките ми отворени страници изписва Aw, snap, something went wrong. Как е възможно ли е да се оправи?
  8. Интернет експлолъра проблеми не прави, а операта не се отваря. Която и опция да избера, браузърът се отваря за секунда и крашва(затваря се).
  9. Забранил съм всички разширения, версията е актуална(току що проверих). С други браузъри не съм опитвал да работя.
  10. Здравейте, от няколко дни гугъл хром ми крашва всеки 10 минути(понякога и по-често), когато сърфирам. С какво може да е свързано това и как да отстраня проблема? (прикачил съм скрийншот)
  11. Тръгна ми аеро режима, след като изтеглих по-новата версия на драйвера. Със новият драйвър оценката на компютъра стана от 1.0 на 4.2. Благодаря за помоща!
×
×
  • Създай ново...