Прехвърляне към съдържание


Ивайло Цанков

Регистриран на: 28 Jan 2012
Извън линия Активен: 06 Dec 2015 12:28

Започнати от мен теми

Проблем с отварянето на MP3Gain

29 November 2015 - 23:58

Здравейте. С windows 8.1 pro, 64 битов съм. Имам следния проблем при отварянето на програмата:

---------------------------
MP3Gain
---------------------------
Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
---------------------------
OK  
---------------------------

Пробвах различни версии. И все същата...Какво сега?...
 


Проблем с bluesoleil

01 October 2015 - 13:30

Здравейте.


Става дума за това, че съм с windows 8.1, 64-битов. Срещам затруднения със сдвояването на телефон с лаптопа, на който е инсталирана операционната система. Затрудненията произтичат от факта, че на лаптопа трябва да въведа същата парола, която се показва на телефона и през него да потвърдя. Работата е там, обаче, че нито jaws, нито nvda изчитат мястото, където трябва да въведа паролата. Та въпросите ми са около това, има ли как да бъде заобиколена
(изключена) необходимостта от въвеждане на пароли? Другото ми питане е защо според вас софтуерът bluesoleil не може да разпознае хардуера, при все, че такъв има и принципно той работи? Няма да изпадам в повече подробности от рода на модел лаптоп и пр, защото в случая те не са важни. Лаптопа си има работещ иначе драйвер и хардуер. Версията на bluesoleil, единствената достъпна с екранни четци е 5.0. И въпреки, че само тази версия е достъпна за четене от jaws и nvda, реших да опитам и с по-нови версии, но няма никакъв резултат. Изглежда все едно всички опции са неактивни, въпреки че Bluetooth-а на лаптопа е включен, а с bluesoleil абсолютно нищо не може да се прави... Отново подчертавам, че с вградения софт няма проблеми. Чрез него всички операции се осъществяват адекватно. Не е прищявка това, че въпреки вградения в win софтуер искам помощ, това е необходимост, уви... Ако има друго софтуерно решение за опериране с Bluetooth, бих пробвал и него... И за да се презастраховам, най-учтиво моля да не се включват в темата хора, които са решили да се заяжда. Знам, че има възможности като USB, но на мен ми трябва в случая, подчертавам,   Bluetooth .

 

 


Програма за сваляне на папки

17 June 2015 - 22:18

Здравейте. :)

Търся програма, с помощта на която да свалям папки. Налага ми се поради обстоятелството, че ми изпратиха много папки, в чиито папки се съдържат други папки, а в тях-файлове. И понеже е нещо непосилно, твърде голяма играчка е да се свалят файл по файл, затова се обръщам към вас. Правя важното уточнение, че въпросните папки и файлове са прикачени и споделени чрез Гугъл диск. Поздрави и предварително благодаря.

:)


Запис на streaming

05 May 2015 - 20:26

Здравейте!

Има ли към момента надежден метод за запис на излъчвана телевизия по интернет, с цел неговото гледане в по-късен момент, тъй като не всички телевизии разполагат с архиви на онова, което са излъчвали?

П.П. Бих се радвал и на ръководство в случай, че има някакъв начин. Мерси предварително!

:)


Проблем с версия на android апликация

24 April 2015 - 18:36

Здравейте.

Имам следния проблем:

Ползвател съм на Samsung galaxy s4, с версия на android OS 4.4.2.

Преди известно време си инсталирах програмата CleanMaster. Вероятно съм избрал нещо, което не е трябвало, така че в един прекрасен момент се оказва, че няколкото android файла от външната карта с памет липсват. Междувременно приложенията на телефона си се актуализират. И се стига до момент, в който едно от актуализираните приложения не работи. От тук следват проблемите:

  1. Нямам опция за възстановяване на предходната версия на приложението.
  2. Точно след това разбирам, че файловете, които грижливо пазех в картата си с памет липсват…А предварително ги бях извлякъл от работещите тогава приложения, точно за случаи като този, в които евентуално мога да бъда неприятно изненадан от последиците на една актуализация. Междувременно си помислих, че като не мога да върна версията на неработещото приложение, и не мога да възстановя изпарилите се от картата файлове, то онова, което ми остава е да пробвам да ги възстановя през компютъра…Но уви…
  3. Картата с памет изобщо не се разпознава като външен диск, а само като външна памет – част от телефона. Пробвах с USB привързването, но тогава устройството изобщо изчезва напълно от устройствата… Форматирах картата с памет, но през самия телефон, надявайки се, че най-накрая ще се покаже в компютъра като външен диск…Е, няма промяна. Пробвах телефона на два компютъра и все е едно и също. А до не много отдавна картата с памет се разпознаваше от windows като външен диск… Та сега не знам… Надявам се, че има някакъв начин да си възвърна изгубените файлове или поне да възстановя предходната версия на приложението. Та тогава няма да ми бъде проблем отново да извлека файла от нея… Очаквам предложения и благодаря предварително.
  4. П.П. Извинявам се за твърде големия пост, но все пак исках подробно да опиша проблема и нещата, които досега предприех. И още нещо – Надявам се да не се налага да правя root на телефона, ако се наложи за работа с някоя програма, защото отскоро го имам и не зная как да осъществя съответното действие, а от това, което съм чел зная, че то не е нещо безопасно, защото дава достъп до системните файлове…Та в този смисъл root-ването не е за всеки, поне според мен.