Прехвърляне към съдържание


Ивайло Цанков

Регистриран на: 28 Jan 2012
Извън линия Активен: 06 Dec 2015 12:28

Мои коментари

В тема: Проблем с отварянето на MP3Gain

30 November 2015 - 10:58

Програмата свърши чудесна работа за моя случай. Даже има мобилно приложение, което също е страхотно. Благодаря Ви. :)


В тема: Проблем с отварянето на MP3Gain

30 November 2015 - 09:55

MP3Gain използва също ReplayGain метода. Разликата е в имплементацията. MP3Gain променя отделните кадри на самия MP3 файл, което значи, че промяната ще се усеща винаги, независимо къде се възпроизвежда файлът и без значение дали плеърът, който ще го възпроизвежда, поддържа ReplayGain. Ако точно това е нужно в дадената ситуация, няма проблем да се използва MP3Gain.

 

 

Точно така. Тъкмо това ми е нужно в тази ситуация, тъй като файлът, който ще обработвам не е за мен и в такъв смисъл няма как да знам човекът, на който ще го изпратя дали е наясно с теези неща. Даже съм по-склонен да кажа, че не разбира, доколкото ми е известно. Така че предпочитам да го направя аз, та да си нямам после чуденки... :) Благодаря Ви за инфото, Night_Raven. :)


В тема: Проблем с bluesoleil

10 October 2015 - 12:48

Вие също! :) Още веднъж, безкрайни благодарности! :)

Всичко най-добро Ви желая! :)


В тема: Проблем с bluesoleil

10 October 2015 - 12:17

Сърдечно Ви благодаря! Още след първите стъпки проблемът бе напълно разрешен. Не зная каква е била причината да не работи преди това, факт е, че сега работи отлично. Последното, което ми седи като въпрос е, възможно ли е това, че съм се опитвал да слагам друг софтуер за Bluetooth remote да е довело до тази ситуация? Дори и да изглежда смешен въпросът ми е напълно разбираемо. :) Питам от гледна точка на това, дали евентуално тестване на такъв за съвместимост с екранните ми четци би могло да оплеска пак нещата? Иначе с вградения също се справям, но по-трудно. :)


В тема: Проблем с bluesoleil

09 October 2015 - 22:25

Стартирах програмата. Ето ги и резултатите.