Jump to content

Ивайло Цанков

Потребител
  • Брой теми

    76
  • Регистрация

  • Последно посещение

Ивайло Цанков's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Програмата свърши чудесна работа за моя случай. Даже има мобилно приложение, което също е страхотно. Благодаря Ви.
  2. Точно така. Тъкмо това ми е нужно в тази ситуация, тъй като файлът, който ще обработвам не е за мен и в такъв смисъл няма как да знам човекът, на който ще го изпратя дали е наясно с теези неща. Даже съм по-склонен да кажа, че не разбира, доколкото ми е известно. Така че предпочитам да го направя аз, та да си нямам после чуденки... Благодаря Ви за инфото, Night_Raven.
  3. Здравейте. С windows 8.1 pro, 64 битов съм. Имам следния проблем при отварянето на програмата: --------------------------- MP3Gain --------------------------- Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid --------------------------- OK --------------------------- Пробвах различни версии. И все същата...Какво сега?...
  4. Вие също! Още веднъж, безкрайни благодарности! Всичко най-добро Ви желая!
  5. Сърдечно Ви благодаря! Още след първите стъпки проблемът бе напълно разрешен. Не зная каква е била причината да не работи преди това, факт е, че сега работи отлично. Последното, което ми седи като въпрос е, възможно ли е това, че съм се опитвал да слагам друг софтуер за Bluetooth remote да е довело до тази ситуация? Дори и да изглежда смешен въпросът ми е напълно разбираемо. Питам от гледна точка на това, дали евентуално тестване на такъв за съвместимост с екранните ми четци би могло да оплеска пак нещата? Иначе с вградения също се справям, но по-трудно.
  6. Като стигна до бутона за инсталиране и го избера, излиза съобщение, за което разказах почти в началото на темата. И до там... При това именно аз съм си с администраторски акаунт. УАЦ е сведен до 0... И като допълнение да не пропусна, дадох "изпълни като администратор".
  7. На първия ред след буквата "A" има само долна черта. Ако съм Ви разбрал правилно, искате същите данни и за generic Bluetooth adapter?
  8. Ако не се виждат добре на снимките, ще ги препиша, но реших първоначално да си спестя това усилие. От там нататък Вие ще кажете дали все пак е нужно или не.
  9. В действителност устройствата се появиха, но в свойства на Bluetooth продължава да си седи само един тап "общи". Ето как изглеждат устройствата след рестарта.
  10. Всичко супер , само дето се получи така, че като стигнах до третото или четвъртото устройство от списъка, изведнъж всичко, що е свързано с блутуута изчезна, като че все едно не разполагам с такъв. Ето отново илюстрация на думите ми.
  11. Извинявам се, че отново трябва да го кажа - снимките не ми помагат. Мога да създавам такива,но не мога да разчитам такива. Ако поне можеха да се изтеглят и конвертират, вероятно е да можех да се справя, но на този етап не разбирам какво трябва да махна и как трябва да изглежда. Много се извинявам, че създавам затруднения, но това е неволно. Напишете ми, ако е възможно какво трябва да махна. И за да не Ви затруднявам прекалено, просто подчертайте с по една-две думи, нещата, които отличават устройствата едно от друго, дето трябва да премахна. Така ще ми бъде много по-лесно, следователно и работата ще върви по-бързо.
  12. Тоест, ако Ви разбирам правилно, трябва да "разгъна" блутуута, където трябва да се покажат устройствата свързани с него, там, където би трябвало да се намират сдвоените с лаптопа устройства? Ако имате предвид прозореца, в който бях със свойствата на устройството, снимка от който качих в предния си коментар, там няма стрелка. Ето какво имам предвид.
  13. Не показва нищо по-различно от гореописаната от мен ситуация. Ето го и доказателството.
  14. Така... Изглежда има разминавания между това, което ми описвате като стъпки и което в действителност се вижда. Когато отида в "този компютър", така се казва при осмицата, с десен бутон ми се появяват опции като отваряне, свойства, управление, изключване на мрежово устройство... ... , не ги помня всичките наизуст, но там няма диспечер на устройствата и не знам защо като реша да снимам съответните неща, които излизат, в действителност се снимат иконите на работния ми плот. От там нататък... Написах в търсачката на windows "диспечер на устройства" (без кавичките), отидох на блутуута, след това в свойства, но единственото, което има е таб "общи". Това е.
×
×
  • Създай ново...