Jump to content

nany-na

Потребител
  • Брой теми

    8
  • Регистрация

  • Последно посещение

nany-na's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря ти много! Ще се поразровя да видя какво ще мога да направя
  2. той диска е на едни приятели. Те били качили някакви клипчета и после пуснали харда на друг компютър и всичките им папки които имали вътре изчезнали. Аз го гледах ония ден папките не са скрити опитах. Като пусна антивирусната да сканира показва че ги сканира като папки но не се виждат. Операционната система е Win7. За съжаление нямам наличен линукс на който да пробвам да видя дали ще се покажат. Ако има друг вариант да се появят ще се радвам да го науча. А и ако може още един въпрос от какво се получава това с изчезването?
  3. Здравейте! Не знаех в коя тема да пиша, но имам проблем с външен хард. Папките които ми бяха вътре изчезнаха и не мога да ги намеря. Има ги вътре, защото когато започна да сканирам изписва, че ги сканира, но не са скрити. Някой може ли да ми каже по какъв начин мога да ги накарам да се появят. Благодаря предварително!
  4. Здравейте! Имам проблем с изтриването а AVG2013. Като тръгна да я премахвам ми дава някаква грешка и не иска изобщо да започне премахването. Ако някой има идея какво да направя моля да каже! Благодаря предварително!
  5. Благодаря, много! А ако Microsoft Office 2007 не иска да ми се премахне от компютъра от добавяне и премахване на програми и от Program files, има ли друг начин да го премахна!
  6. Искам да помитам - може ли някой да ми каже по какъв начин мога да премахна очертания под формата на правоъгълник на имената на папките на работния плот? Благодаря предварително!!!
×
×
  • Създай ново...