Jump to content

mateo

Потребител
  • Брой теми

    17
  • Регистрация

  • Последно посещение

mateo's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте. Имам молба към тези които са запознати с Немския език и то добре запознати. Аз се занимавам с електроника (ТV, DVD, Camera и т.н.), и в този момент имам сериозен проблем с немския. Английския за мен не е проблем, но сега трябва да задам въпрос в един немски форум за електроника но немога да се справя, затова търся помощ от някой който разбира езика. Трябва да напиша следния текст: Захранване за Грундиг. Имам проблем със захранването на Grundig Xentia 26 LW, което не работи. Захранващия блок е PWB-L2601P. Няма никакви напрежения във вторичната част. В първичната имам един смд чип(5501А) който управлява импулсния транзистор и мисля че този чип e дефектен. Премерил съм всички компоненти и останових, че той не управлява импулсния транзистор(2SK3680). За пръв път виждам този модел захранване, затова ако някой има мнение по темата нека го сподели. От голяма полза ще ми бъде схемата на самото захранване. Ако някой я има и желае моля да ми я изпрати или да каже от къде мога да я сваля(ако има такава възможност). Извинете ме че в предишния пост писах на английски, за този получих помощ. Поздрави. Това е текста който ми трябва на немски. Зная, че е доста дълъг но ако някой с наистина добри познания по немски реши да ми го преведе ще му бъда благодарен. Наистина очаквам само сериозни отзиви. Моля ви да не се шегувате с превода. Предварително благодаря
  2. Казваш, че под Linux няма такива проблеми. От къде мога да го сваля. Казват че бил абсолютно безплатен А бих могъл да си го купя.
  3. Досетих се за този вариант, но не съм сигурен как ставаше. Мисля, че имаше такава опция при зареждане на windows setup menager при boot-не. Това не съм го правил. Можели съвсем на кратко...?
  4. Визоализира прозорец със съобщение, че msconfig не може да бъде намерен, сигурен ли съм в името на файла, да пробвам отново или да пробвам стартиране чрез search.
  5. Здравейте. Стана нещо много интересно. Опитах да стартирам Help&Support, но ми показа съобщение че файла не може да бъде намерен. Но не това е най важното, немога да използвам msconfig. Пробвах с това, но не се получи. Start => Run => regsvr32 shell32.dll Start => Run => regsvr32 comctl32.dll Start => Run => regsvr32 rpcss.dll Start => Run => regsvr32 msctf.dll Start => Run => regsvr32 imm32.dll Start => Run => sfc /scannow Помагайте. Поздрави. З.
  6. Здравейте. Някой можели да ми обясни как да компилирам програма на С. Но първо да дам някои разяснения. Както сами ще разберете сега започвам изучаване на С програмиране, защото ми е интересно, а дали ще излезе някога програмист от мен..., е това е друга тема пък и времето ще покаже. Използвам книгата С в лесни стъпки. Свалих и инсталирах компилатора MinGW-3.1.0-exe както пише вкнигата. Добавих към променливата Path - MinGW\bin както съветват в книгата, но нещо не е както трябва. Програмата e под името hello.c #include <stdio.h> int main() { printf("hello world\n"); return 0; } Стартирам cmd и пиша:gcc hello.c -o hello.exe, за да генерирам изпълним файл с името hello.exe, но нищо не се получава. Също от книгата прочетох нещо което при мен го няма: 1 - в С: трябвало да има директория MyPrograms, е при мен нямаше затова я създадох и поставих файла там и отново нищо 2 - ако съм бил напишел в cmd - gcc - hello съм щял да видя списък с всички възможни опции на компилатора, но отново нищо. Предварително Багодаря.
  7. Първо виж къде точно се намира вируса. Стартирай в режим Safe Mode, намери файла и пробвай да го изтриеш. Може да го потърсиш и в регистрите: Start>Run пишеш regedit, в отворения прозорец натискаш Crl+f, в полето пишеш името на файла и натискаш enter. Повтаряш процедурата с Crl+f докато изчистиш всичко. Използвай Spayware Terminator да сканираш докато си в Safe Mode, а преди да рестартираш в нормален режим задай на Аваст Антивирус да сканира системата при рестарт. И двете програми са безплатни, ако ги нямаш.
  8. Благодаря за съветите, вече я деинсталирах, но все още не мога да вляза в mail.bg както и easy lan. Мисля да сложа Аваст, но първо да оправя проблема с нета. А, да не забравя преди две години на стария компютър имах пълната версия на нортън и бях изключително доволен, но за новия комп имам, както споменах само версията от диска на дъното, а тя е за 90 дни и е само Internet Security. Очевидно с тази няма да се разберем.
  9. Здравейте. Имам сериозно спречкване с нортъна. След като я инсталирах(беше в диска с драйверите за дъното) зпочнаха проблемите с определени сайтове. Аз имам имейл в mail.bg дори два имейла,но заради тази ш***а антивирусна не мога да вляза в сйта. Също немога да вляза в сайта на доставчика ми изилан, а това вече е "върхът", защото така немога да презаредя сметката и трябва да го правя от друг компютър.....м***а му. Наистина пробвах какволи не, неотваря тези страници и това е. Моля ви ако някой може да помогне да го направи. Преди бях с друга антивирусна, но вчера преинсталирах и реших да пробвам нортъна. Могали да се размина с деинсталацията. Благодаря предварително.
  10. Благодаря за включването на всички, но от две седмици е така и наистина ми дойде в повече. След десет минути ще преинсталирам.
  11. ето скрийншота http://img255.imageshack.us/img255/9225/untitledsd8.jpg http://img406.imageshack.us/img406/9387/untitled1yc0.jpg А ще става и по зле!
  12. На мен всичко ми се вижда наред, но когато стартирам експлорера дърпа около 65,***К. При всеки нов прозорец пак така. Скриин шот сега не мога да кача защото не съм пред моя компютър. Но мога да обесня: отначало използваната памет е около 180-210К, а след няколко часа 800-1.1Г. Започва да работи много бавно и стига до там, че се рестартира. Пробвах поне пет програми в тази насока, още толкова тестващ софтуер и никъкъв резултат.
  13. Здрвейте. Моя компютър дърпа много памет която с времето се повишава, накрая зпочва да работи все по бавно и се рестартира. Въпросът ми е за хардуерната съвместимост. Възможнолие ако няма такава между компонентите и софтуера машината например да дърпа много памет и да забива. Защото според майкрософтския сайт моя комп не е съвместим с windows xp, а само с vista x86 и vista x64.
×
×
  • Създай ново...