Jump to content

zyzlki

Потребител
  • Брой теми

    36
  • Регистрация

  • Последно посещение

zyzlki's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Интересно ми е тей като от доста кратко време започнаха да ме интересуват компютрите и те първо навлизам в тази област та решил съм да си купувам следната видео карта ATI Radeon HD 7770 обаче гледам в нета има и други такива например Sapphire HD 7770 GHz Edition и тем подобни абе доста са с "HD 7770" та бих искал да питам каква е разликата между всички тях и изобщо има ли някаква разлика?
  2. Здравейте, търся програма която да ми сменя снимката на работния плот на определено време. Като слайд шоу. Ако някой знае такава програма моля да ми даде линк. Много съм благодарен на всеки отзовал се !!
  3. Преди пробвах да я деинсталирам но се сетих за нещо и натиснах отказ,оттогава колкото и да се опитвам да я деинсталирам не иска. Как да го оправя ? Ето и клипа в което се опитвам да го деинсталирам: http://www.mediafire.com/?8x58szc7ekxihyy
  4. Проблема е следното: Значи преинсталирах си windows-а и драйверите на звуковата карта, но нямам звук. Звуковата ми карта е C-Media 8738. Преди работеше без проблем някой да ми помогне както трябва да направя, пробвах да търси автоматично, но след като инсталира пак никакъв звук.
  5. Харда е разделен на 2 - C: (системен) и D: (за данни). Windows-ът си зарежда нормално, на C: няма проблем, D: -то при отваряне изисква формат, лесно ще го форматирам, но има данни необходими за потребителя. Та въпроса ми е някой ако се е натъквал на същия проблем и даде практически съвети ще е добре. Не са изключени и теоренични изказвания от типа: "отиди там, натисни това. . ." до момента съм пробвал: да направя CHKDSK, но не става под RAW формат не може да се изпълни да върна системата с задна дата : SysRestore, но също без ефект В краен случай при формат след това ще се опитам с програми да възтановя каквото мога... Дайте си своето мение по въпроса Благодаря предварително!
  6. Здравейте имам проблем с nero start smart. Като тръгна да сложа някоя песен в диска и програма спира да работи - http://prikachi.com/...06/5041306j.jpg
  7. Изчистих всички запаметени данни и кеша, сега всичко е наред. Благодаря!
  8. Не само при google chrome! при другите няма проблем.
  9. Защо ми излиза така само на фейсбук от няколко часа ми е така http://alfa.kachi-snimka.info/images/arx1336677108t.jpg Как да го оправя..
  10. Защо ми излиза всичко така.. ? От Снощи ми е така Използвам Opera
×
×
  • Създай ново...