Jump to content

Диана Петрова

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

Диана Петрова's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря ви , че се опитахте да помогнете ,но нищо не става.Преинсталирах си пак ХР-то и няма проблем , явно е било от 7-цата.
  2. Забелязах следното.Ако сложа диск с някакви файлове в папка например , ги чете . Ако сложа диск с windows или с този с драйвърите на компа примерно , не ги чете.Т,е не чете дискове , които тръват автоматично . Mоже да се стартира (boot) от оптичен носител ,чете и зарежда инсталация на Windows, Пробвах и след като деинсталирах Daemon tools , пак същото.Дали може да от windows-а?
  3. Продължава да е така.Няма значение какъв диск слагам.Някои направо ги изплюва , а други мисли,мисли и забива.Чува се как все едно се мъчи да завърти диска(фиу;фиу) , но не може.На някой дискове изписва , че въобще няма диск , а с друг , пише колко е пълен като MB и как се казва , но не отваря нищо.
  4. След като преинсталирах WIndows 7 се появи следния проблем : какъвто и диск да сложа в DVD-то -не го чете.Преди това нямаше никакъв проблем , нито по време на преинсталацията , нито преди това.Моля за помощ , не мога да разбера от какво е ?
×
×
  • Създай ново...