Jump to content

fixxy

Потребител
  • Брой теми

    19
  • Регистрация

  • Последно посещение

fixxy's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте колеги! Проблема е решен вече! Благодаря на всички отзовалисе на моя зов за помощ. Проблема се оказа в BIOS-а.Промених автоматичните настройки за намиране на Hard disk-а.И работата заспа. Ако не бяха Вашите предположения,нямаше да стигна до решението на проблема! Още веднъж благодаря на всички!!!
  2. Харда е Хитачи 0,5ТБ.(Hitachi_HDS721050CLA362).Никакви промени не са правени освен един малък ремонт( но не съм много сигурен дали е правен!Става въпрос за заключване на повредени части от диска.Така ми каза майстора,който прави това).Понеже имаше проблеми с диска.Или по-точно със старото дъно.Постоянно изписваше :Boot failure.Press any key to continue...
  3. Ще пробвам и ще кажа какво е станало. Благодаря за съдействието!
  4. Благодаря на всички за оказаното внимание! Пробвах и това,но и това непомогна. Ето какво стана след като пробвах: http://media.snimka.bg/s1/1833/029910405.jpg?r=0 Искам да попитам,дали може да е от Хард-диска този проблем? А ето какъв точно е проблема при мен: http://media.snimka.bg/s1/1833/029910522.jpg?r=0
  5. Как да си направя след като този,който имам е Оригинален!Платих го 89 евро и сега да го хвърля ли? Аз си мислих,че може би някакъв файл или нещо да се копира на някое си място и да стане работата. Така няма ли да стане?
  6. Побвах да го Поправя,да!Даже преинсталирах наново ОС.Но няма ефект! Като пусна компютъра без да сложа диска с Уиндоса исписва,че има проблем с Буут-ването и трябва да сложа диска с Уиндоус-а и да натисна ВХОД! Побвах и БИОС-а да Резента,но и това непомогна. Незнам к'во да мисля,че може да е проблем.
  7. Добра вечер и от мен! Незнам дали тук е мястото да си кажа проблема,но ще пробвам пък,ако стане. Незнам дали е от ОС или от хардуеър-а,но от вчера след като преинсталирах наново 7-та.Се появи следния проблем: Като зареди БИОС-а и преди да започне зареждането на ОС.Се появява надпис,който гласи:Сложете диска с ОС и натиснете Ентър! Ако не сложа диска нетръгва да зарежда Уиндоус-а.Ако пък го сложа и след 3-4 секунди тръгва както си му е реда. Ако някой може да помогне с нещо,ще съм му безкрайно благодарен!
  8. Здравейте съфорумници! Ако някой може да ми помогне ще съм му безкрайно благодарен.Мисля,че тази тема е подходяща за моя проблем. Имам Лаптоп АСУС К50АД.Снощи от като заспа сам и немога да го събудя.Пробвах какво ли не,но проблема си остана.Пробвах с рестарт,а изкючване на захранването,даже и опитах да БУУТ-на от диск и евнтуално да сменя "Софта",но нищо нестава.Като го пусна тръгват вентилаторите и нищо друго!Незнам какво да правя! Помогнете!!!
  9. Значи искам да направя връзка с лан-кабел към РС-то с помоща на рутера и с wi-fi към лаптопа.Просто искам да споделям файлове между двете устройства.Но немога да направя настройките на компютрите за мрежа!И двата компютъра са с Уиндоус 7(единият е с Хоум премиум а другия е с Ултимейт,ако е от значение това).Невярвам да има някой от "А1"(това ми е доставчика на интернет).Само да поясня,че не се намирам в БГ.И още нещо.Има ли възможност да пусна НЕТ-а,който е на USB-флашка през рутера(рутера има USB-порт).
  10. Здравейте съфорумници! Искам да питам дали ще се намери някой да ми обясни,като на начинаещ.Как да си направя домашна мрежа с Рутер. Имам настолен компютър и лаптоп.И двата компютъра са с Седмица.Всичко пробвах,но нищо не се получава. Ако някой може да помогне ще съм му безкрайно благодарен!
  11. Снощи обнових БИОС-а ,но ще пробвам и с ресет.Но с размяната на кабелите пробвах преди време и нямаше ефект. Благодаря за съвета!Ще пробвам и ще пиша к'во е станало.
  12. Значи модела на дъното е: Intel Raisin City DG41RQ Малкия хард(този който не го открива когато е сам вкю чен)е : Hewlett Packard (GB0250EAFYK) 250 GB SATA Hard Drive Другия е : Hitachi HDS721050CLA362 (465 GB) SATA Hard Drive Явно е станала някаква грежка със ATA.
  13. Диска си работи много добре ама неизлиза ако само той е вързан.И преди съм имал същия проблем ама съм забравил как съм го решавал. А диска съм го купувал нов.
  14. Дъно Интел Дуал Кор Диск 1 е Хитачи(500 ГБ),а диск 2 е GB0250EAFYK ATA (250 ГБ) със Седмица съм. Опитвам се да инсталирам Седмица,ама като включа само малкия диск и не го намира.А като са двата неще да инсталира на малкия диск.Незнам кво да правя.
×
×
  • Създай ново...