Jump to content

pepy86

Потребител
  • Брой теми

    12
  • Регистрация

  • Последно посещение

pepy86's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. това видео дали ще свърши работа? : GF GT630 2GB 128bit DDR3 PCI-E GV-N630-2GI http://www.pazaruvaj.com/video-karti-c3142/gigabyte/gf-gt630-2gb-128bit-ddr3-pci-e-gv-n630-2gi-p98819747/opisanie.html#properties
  2. Здравейте на всички пиша ви защото имам следния проблем: Преди няколко дни си купих 3 Д Телевизор Филипс 40 инча! Свързах го към компютъра с HDMI кабел с надеждата да гледам 3Д но уви...... образите са размазани и както и да сменям опциите подобрение нямаше. Реших да взема от един приател външен Хард диск, записах няколко филма от Замундата и нещата се оправиха , НО не напълно. Сега 3Д вече гледам като свържа Външния хард диск на моя прител директно с ТВ-то , но засъжаление някои от филмите ( да кажем 1/3 от тях) не им тръгва пък звука. Уж ръчках опциите на Тв-то но общо взето без успех. Та въпроса ми е какво да направя в моя случай? Дали да сменя Видео картата (тук вече си нямам ни най малка идея с каква ) или има ли няакъв начин да тия кодеци (плеъри) заводските на ТВ-то да се ъпдейтват и да ползвам Външен хард за филмите? Мисля че по сигурния вариант е този с картата , но ще помоля които може нека ме упъти какво видео ми трябва. Естествено и да съответства на старата ми щайга ))) Сегашната ми видео карта е RADEON HD 4350 а дъното ми е: ASRock G41M-VS. Процесора ми е : Dual Core Intel Celeron E3200 на 2400 МГхц Благодаря ви предварително!
  3. приатели....ето че си купих и охладителна поставка вече! Резултата беше следният: гледах 3 филма без да ми замръзне картината .....и отново същия проблем Може би с тази разлика че става малко по рядко!. Вече почвам да се отчайвам. Незнам към кого да се обърна...какво да опитам и къде могат да ми кажат какво му е на тоя лаптоп! Вече се убедих че не е от Windowsa, не е видео карта, не грее ...по температурите са нормални, а и самия лаптоп не е горещ ....... тестваха ми Рам , хард всичко в Мултирама..... кодеци ...сигурно вече незнам дали има такива с които не съм пробвал??????
  4. Благодаря. Днес взех лаптопа от сервиза в мултирама софия. казаха ми че са го тествали и видео,рам ,хард и температури са ОК. Момчето ми каза да запиша някакъв GOM player или нещо такова , НО ми обърна внимание да внимавам каде поставям лаптопа , да не би да запушвам някои вентилатор от долу и от това да е проблема. Сега съм взел мерки срещу това и ако от това е проблеманяма да си намеря място от срам...................... ))))))))))))))))))))))))
  5. http://trastenik.sni...642191.25891931 това са градусите при нормална работа. Като пусна игра стига до 72 някъде!
  6. Благодаря за програмата приател ,но на компа имам speed fan i Aida 64 които също показват въпросните параметри. В случая не знам дали има нещо нередно във въпросните показатели.
  7. Хора ГРЕДА!!!!! Помагайте отново! Старата песен на нов глас! Пак замразва картината. Не е от драйверите на видеото. Пробвах всичко вече. даже в момента съм с Windows 7 Home Premium , но и от него не е бил проблема! Вече незнам какво да правя! Хващат ме нерви с тоя лаптоп. Не е проблема и новата платка която сложих , махнах я, сложих старата платка....и нищо. пак забива. Незнам какво да правя? как да разбера дали е хардуерен проблем? Да не е пък па да грее нещо ? 52 -58 градуса за процесора много ли са? Помагайте моля ви http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/default/sad.gif(((((((((
  8. ами засега е от това ...... при парва възможност като ми се отдаде да гледам 2-3 филма един след друг ще да е на 100% сигурно!
  9. два филма изгледах и не бъгнаха! В момента съм с въпроското КМР 2.9 и нещо си (без други кодеци) ...както и с нови драйвери за видеото , които в прочем от сайта на АМD по дата ми излизат с няколко месеца по стари от тези които ми дадоха с лаптопа. Ако до няколко дни не ви пиша, значи проблема е бил в това. Все пак следващите няколко дни ще ми бъдат като тестов период , за които стискам палци да е успешен! Благодаря засега за помоща!
  10. Записах драйверите от сайта на AMD за видеото , а моите ги махнах. Изтрих K-lite защото искалирах и мега пака но с него нямах картина а само звук на филмите. В момента съм с по стара версия на КМР 2.9 и нещо си...... и със драйверите от сайта. Почвам тестове..... с филми и по късно или утре ще пиша за резултати!
  11. какво представлява тази проверка с Codec Tweak tool? защото пробвах преди и с други версии на К-lite и пак нищо(макар че не със същата която ми предлагаш). Даже пробвах без тях и само с КМР и пак става същото!
  12. Здравейте искам да ви помоля за помощ. Проблемът е следният: лаптопът ми : ACER със следните параметри: AMD Athlon X2 2.1GHz; Video: ATI Radeon 4570 512MB; 320 GB HDD; 3GB RAM; и с операционна система Windows 7 Ultimate - 32-bit. При гледане на филми картината просто замръзва. Понякога след 4-5 минути продължава , друг път направо забива целия компютър. За пръв път ми се случва нещо подобно. пробвах какво ли не. Изчетох какво ли не из нета и НИЩО!!!!! Кодеците които ползвам са: K-lite - 8.0.0. Full ; Програма с която гледам е KM Player. Опитах да сменя редването (или както там се вика) на Haali ....... и действителност имаше подобрение . Сега долу горе 40-50 мин гледам от филма ,НО пак става същото. преди това на 5-10мин.го правеше тоя номер. Няма логика проблема да е в слабо видео или нещо подобно. Защото настолния ми компютър е с почти същите параметри....ползвам същите програми(само дето там съм с Win 7, но не е Ultimate). Лаптопа го купих съвсем на скоро и от самото начало го правеше тоя проблем. Едиснтвено пропуснах да кажа че като го купих ми махнаха едната платка 1 GB RAM DDR2 и ми сложиха 2GB DDR2 на кингстън на нейно място. Та вече незнам от къде да започна?????? Прецакан Windows ? Прецакани драйвери за видео??? или пък дефектна платка....... нямам идея вече??? Моля ви приятели помагайте????
×
×
  • Създай ново...