Jump to content

fanichukova

Потребител
  • Брой теми

    12
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

fanichukova's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, като цяло след намесата на Tihichko проблемът се оптимизира /намаля/. Сега сядам на компютъра без усещането, че той всеки един момент ще покаже черен екран. До кога ще е така незнам, но ми харесва когато не изгасва и мога да работя на него по - дълго време Благодаря за съветите Ви!
  2. Здравей, Thichko - дразгите преминаха, но черните екрани се появяват пак, но по рядко, да кажем - веднъж дневно! Определено се чуваства разликата от преди, за която ти си виновен! Благодаря
  3. Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) жена в предния си живот. Родили сте се някъде в земите около Саудитска Арабия приблизително около 1600-та година. Вашата професия е била строител на пътища, мостове, пристанища. -------------------------------------------------------------------------------- Вашият психологически профил за предния ви живот: Революционен тип. Предизвиквате промени във всички области в които сте се намесвали - политика, бизнес, религия или в домакинството. Роден сте за лидер. Урока, който сте получили в предходния Ви живот: Вие сте призван да решите проблема със замърсяването на околната среда, рециклирането на материали, липсата на суровини и премахването на радиацията чрез всички средства Ето и една жена!
  4. на кирилица бижутерка, на латиница - президентка
  5. Tihichko - сега ми заби но без да става черен екрана и след 10 сек се оправи, просто неможех да местя курсора, но си чувах музиката и не рестартитах slavi_s - нямам много големи познания, но се опитвам да търся начин да го оправя, а излиза, че когато някой ми помага други пък почват да се дразнят и сърдят :( Благодаря Ви!
  6. След смяната на паметта, проблема си остана, ще пробвам нещо с видео картата и ще пиша ако се получи! Благодаря ти!
  7. Когато си копувах компа уж тази на Radeon 9550 беше най - добрата и уж ни сглобиха яка машина, но уви... :'( А каква според теб трябва да си купя? И ако не се окаже че е от видеокартата с какво трябва да продължа да пробвеам? Благодаря!
  8. Вентилаторите работят, носих компа на ремонт и те се съмняваха в паметта и я смениха с друга но проблем а остава, температурата я следя постоянно с една програма еверест и показва че са в нормални граници. Монитора ми е на 6месеца и мисля че не е от него, защото нали уж е още нов!
  9. Характесистиките са: Процесор AMD Semptrom 2800; Дънна платка Asrock K8Upgrade-NF3; Твърд диск 160GB Hitachi;Видео карта 9550; RAM VDATA DDR 512MB. Проблемът е следния: на монитора не се вижда нищо, тоест черен екран, забелязала съм, че се това се получава в следната ситуация-когато скоростта на сваляне /виждам го от флашгета/ скочи изведнъж много рязко от 90 KBytes/sec на 400 KBytes/sec тогава или забива моментално и виждам черен екран, или се ориентирам по уинампа, ако музиката продължава да се чува, след около минута се връща картината на монитора, ако не рестартирам. Понякога просто както си разглеждаш някой сайт и хоп, черен екран и пак рестарт. Случвало ми се е да рестартирам около 20 - 30 пъти на ден заради този проблем. Помислих си може би не е преинсталиран скоро? Но след преинсталацията броя на забиванията намаля но НЕ ИЗЧЕЗНА! Ако някой може да ми даде съвет ще бъда благодарна! Просто незнам какво да правя....БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
  10. И какво нищо повече ли неможе да направим :'( Това е гадно шправя и експерименти, сложих си няколко различни версии и си викам то може да е от версията сменях ги но уви - нищо! Сега съм го включила и наблюдавам колко време се вписва и за колко секунси след това остава онлаин, а не В ПРОЦЕС НА СВЪРЗВАНЕ
  11. Здравейте на всички, имам проблем със свързването! :( От два дни вече немога да използвам програмата Skype, вече този проблем започва да ме навежда на мисълта, че явно не е някакъв мой проблем! Искам да Ви попитам всички който ще четете тази тема: - Имате ли такъв проблем?
×
×
  • Създай ново...