Jump to content

Стефан Буров

Потребител
  • Брой теми

    45
  • Регистрация

  • Последно посещение

Стефан Буров's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ето снимката след направянето на стъпките ( само не знам на това ли викаш филтриран дневник ) . И ей сега преди 10 мин си оставих лаптопа и ми се изключи, това го направи и вчера.
  2. Ще почакам да го видим. Само това...?
  3. Махнах моя , инсталирах този файл .... за сега няма нещо видимо което да не е както трябва но вижте това как е и защо е :
  4. Сериозно не успях да разбера кое да изтегля, и дали направо инст. като го изтегля или трябва да изтрия моите и след това да ги инсталирам?
  5. Върху мойте ли ? И аз виждам , че само втория линк е драйвър?
  6. Жулиано драсни ми на лично , че имам идване към Бургас скоро да те запозная с един нов Windows мое производство . А относно сериозната тема , за това ли имаш предвид : .
  7. Според мен , проблема не е от драйвърите , защото както казах винаги си ги ползвам и всичко е ок. Съмнявам се някой регистри или нещо от този сорт да има , които трябва да се изчистят !
  8. Lenovo G580. Ето снимката PCI\VEN_10DE&DEV_0DE3&SUBSYS_390117AA&REV_A1
  9. Просто го написах бързо , защото нямах много време ( все пак се извинявам ) . Ами относно това , което го даде - пробвах да изтегля и направя това но при всички изтеглени ми изписва това. Ако може да ми дадете някой линк с читава такава програма която да изтегля и направя , и по едно изречение на стъпките които трябва да направя?
  10. Здравейте на всички ! Имам следният проблем: До вчера всичко с лаптопа ми беше добре , докато не започна след като го оставя ( без да съм на него ) и като се върна има около 2-3 мин. делай , или така забива че трябва направо да се изключи. Днес преинсталирах всичко , с познатите ми и проверени линдоус и драйвъри ( винаги съм си с тях и всичко е ок ) , докато и днес не ми се получи същия проблем. Гледах тук там и имаше опътвания къде да се влезе и провери и след проверка и при мен се показаха някой работи за които , ако някой може да даде обяснение как се оправят за да не дава тези грешки ще съм много благодарен !
  11. Здравейте , колеги ! Имам едно запитване към вас , относно покупка на охладител за лаптоп Lenovo G580 ( 15 инчовите ). Търся нещо до към 40-50 лева МАКСИМУМ , което наистина ще охлажда и ще ми върши работа ( не от тези за по 20 лева с 20 вентилаторчета който фаида никаква от тях ) . Кажете вашето мнение за модел , това онова , магазин от който да гледам и всякаква полезна информация която може да ми потрябва при избора ми . Благодаря предварително .
  12. Мхх... и аз така си мисля ,че маи вторият е по-удачен. А какво ще кажете по въпроса : подходящи - чанта и охладителна машина за него от същия сайт ? Мишка мисля да си взема но с кабел ,тези безжичните не ми вдъхват доверие , а и не ми се занимава с батерий да сменям. Аз може би мисля , че тези биха ми свършили работа за този лаптоп http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire_5750-acer_aspire_5750g_LX_RMX0C_047 : http://laptop.bg/bags-canyon-canyon_volume_laptop_backpack , http://laptop.bg/cooling_pads-spire-cooling_pad_spire_aura_SP_FAN_SP313
  13. В смисъл немога да те разбера колега , дооточни се. Аз както казах нито се занимавам с професионални длъжности , нито играя "игромански - демек силни " игри. Мен ми трябва да ми работи добре с интернет , да си правя рефератчета за даскало и тук таме някоя игра от сорта на Ларкрафт... това е ... и за това питам голяма ли им е разликата , защото виж цените им какви са..това се чудя , много ли ще се усеща леко по слабата характеристика на по слабия модел.
×
×
  • Създай ново...