Jump to content

alex_1407

Потребител
  • Брой теми

    34
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

alex_1407's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Дадох го на сервиз. Ония пичове ми казаха че проблемът идва от driver използващ USB платката на компютъра. Иначе компа е жив и здрав. А целият проблем идвал от мишката, която не се разчита нормално от Windows-а и почват едни регистри и глупости та пълна каша стана. Благодаря на всички който се опитаха да ми помогнат! Ще помоля модератор или администратор да заключат темата.
  2. Нямам никакви оплаквания, понякога дава сини екрани но в последно време съм нямал проблеми. Веднъж ми е изгоряла RAM-а но след като я смених съм нямал сини екрани или други глупости.
  3. Прикачил съм лог файла като архив. Паролата е: softvisia123 точно така както е написана Странното беше, че когато ми взимаше ipconfig-а, компютърът малко забиваше но после се оправи. Result.rar
  4. Сканирах с MalwareBytes Anti-Malware с бързо сканиране и най-новите дефиниции [доста бързо стана]. Прикачил съм лог файла като архив с парола: "softvisia123" [без кавичките]. mbamlog-19-05-2012.rar
  5. Здравейте! Имам някой съмнения за вирус на лаптопа ми, видях с очите си как сестра ми тегли оная пумия ProRat [беше изключила avast-а] където някви хора реваха из блоговете и форумите, че имали BackDoor или RAT [Remote Administration Tool]. Та въпроса ми е дали съм инфектиран? Прикачил съм лог файл от програмата AutoRuns . Мога да предоставя логове от MBAM,SpyBot S&D и от самият Avast чрез който мога да сканирам моята система. ВАЖНО:Паролата на архива е:"softvisia123" [Без кавичките!] AutoRunLog-1.rar Поздрави!
  6. Днеска мисля да пусна да ми проверява за грешки и скоро ще го водя на сервиз.
  7. Сканирай с MalwareBytes AntiMalware и прикачи лога, който ще бъде създаден след приключването на сканирането. Ако MBAM иска да рестартира цялата система, натиснете че искате. Относно връзките: Това са подозрителни връзки, който MBAM блокира и не е задължително в тях да се съдържа зловреден код.
  8. Значи, това с заглушаването на wireless сигнал е почти фантастика. Както казва panevdd, диапазона на вълните е твърде широк и е доста трудна да се заглуши. А ти сигурна ли си че си забранила WI-FI връзката от някакъв firewall?
  9. Пробвах да пусна под Safe Mode, същата работа само че по-бързо ги реди тези сини екрани. Аз мисля да го водя на сервиз но ако някой има нещо за казване, да споделя. P.S. Не мога въобще да го пусна, смисъл 5-6 минути и синия екран го праска.
  10. Здравейте! Надявах се никога да не пусках тема в този раздел, но уви стана. Ако си спомняте, преди доста време пуснах тема в форума, че browser-а ми се затваря сам. Е сега малко се укроти като преинсталирах FlashPlayer-а. Обаче става нещо по-странно: като тръгна да инсталирам обновяванията на Windows 7, ми дава син екран точно когато почна и с типичната грешка 0x0000008E . Обаче след тоя фатален опит за инсталация, почна да ми дава подобният екран още при включването. След няколко седмици се оправи с времето, направих същият експеримент само че без Интернет и не ми даваше сини екрани. Обаче като го пуснах и няма 1 минута и вече ми показа синия екран. След това като го пусна и след 10 минути ме удари синият екран, син екран, рестарт, пак син екран, пак рестарт. Така си играх доста време и ми излизаха 0x000000a , PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA, IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL и там подобни глупости каквито искаш.... Проблема в момента е, как да пусна нормално компютърът си или да го водя на сервиз? СИСТЕМА: Процесор: AMD Athlon ™ 2,29 GHz RAM:1,00 GB Видео карта:NVIDA GeForce FX 5500 Хард Диск: 850 GB (не мога да видя модела) Поздрави!
  11. Аз мисля че е с най-новата версия, в смисъл не ми показва някви прозорчета че трябва да инсталирам по-нови версии.
  12. Здравейте! Наскоро забелязах че постоянно Firefox 11.00 ми се рестартирва и дава някакъв докладчик да обясня защо се е изключил. Писна ми доста и реших да изтегля Opera 11.62. Изтеглих я от официалният сайт и я инсталирах. След известно време и тя почна така. Да знаете от какво е проблема и как да се отстрани? Сканирал съм с Malwarebytes Anti-Malware и ако се налага мога да дам лог от сканирането.
  13. Аз мисля че проблемът е решен защото не ми се показа това съобщение. За съжаление това балонче изчезва след около 11 секунди.
  14. Представяла едно балонче със логото на i във синьо кръгче със надпис Web Camera is starting to capture. Аз мисля че проблемът е хардуерен...
  15. Така ето давам лог файла във архив. Паролата е:softvisia123AutoRunLog.rar
×
×
  • Създай ново...