Jump to content

Greenpeace

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Greenpeace's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Добре, да питам тогава как мога да разбера къде евентуално би могло едно приложение да си съхранява логовете? Как мога да разбера къде точно дадена програма си съхранява лог файловете? ...става дума за собствените дневници на съответното приложение.
  2. Здрасти отново Night_Raven, дано всичко се е разминало само с празния лог от рекордера дето е получил въпросния админ. Като разглеждах в Event Viewer-a си не открих никаква информация за нито една програма и най-вероятно той наистина не е получил инфо. Евентуално къде другаде се съхраняват логове в уиндоус? Търсих в инсталационната папка на рекордера, но там няма лог. В Win32 папката дали се съхраняват, или някъде другаде? Искам просто да видя за какво става дума като информация.
  3. Благодаря ти Night_Raven за помощта, сканирах ги двата файла с тоя сайт дето даде. На файла, който стартирах да праща информация нищо не отчете, а на рекордера има някакви съмнения, но вероятно са фалшиви, защото като рекордер то нали праща гласа ми към сайта, където звучи караокето, тоест все пак праща информация от моя комп. Предоставям данните и ще се радвам да чуя мнението ти отново. https://www.virustot...sis/1341062404/ https://www.virustot...sis/1341062620/ Първият линк е за AzPeqBugReport файла (който прати инфото от event log-a на рекордера), а втория е за AzPeqSetup1.01 файла, който се явява инсталатора на рекордера дето така и не заработи. Искам да те питам по принцип каква друга информация би могло да е изпратена? Ако е OS, IP, Mac няма проблеми, защото те всички админи я получават тази информация при самата регистрация на конкретния потребител. Друго какво би могло да е пратено? Като цяло времето за четене на лог-а беше кратко(2-3 секунди), тоест мисля че е прочетено само лог-а на рекордера, защото ако четеше и други логове някъде другаде би трябвало повече време да отнема, нали така? Благодаря отново.
  4. P.S. Ето какво изписа при стартирането под Dos на AzPeqBugReport файла: Reading Event log... Sending Event log... Restarting service.... Cannot start service AzpeqRecorder on computer '.'. Done! Press any key to exit
  5. Здравейте на аудиторията, имам проблем, който може да се окаже доста голям. Обяснявам накратко ситуацията: От известно време посещавам сайт, от който се изисква да се инсталира програма, за да ползваш някои негови функции (на сайта). Сайтът се казва azpeq.com - сайт за караоке, където можеш да се записваш как пееш на съответното караоке. За да записваш обаче е необходимо да инсталираш рекордер AzPeqSetup1.01, който сваляш от сайта. Свалил съм го, инсталирал съм го, но не е възможно да се прави запис и когато е инсталиран. Пробвах няколко пъти инсталация на рекордера (по съвет на админите), но без резултат - не може да се записва. Накрая един админ ми каза, че ще оправи нещата, прати ми файл за проверка на бъг AzPeqBugReport, който трябваше да стартирам на компа си, за да му прати информация (event log) на имейла му и тогава той да ми каже къде е проблема. Стартирах файла, прати му информация, той ми каза, че не е получил никакви грешки от лог файла ми по имейл, но е факт, че рекордера продължава да не работи. Казах на админа да ми прати лога обратно, защото той си е мой, за да го погледна, но вече не получих отговор от него. Цялата тази работа ми се стори доста съмнителна. Много добре съм наясно какво правят подобни програми, но в случая с този сайт мислех, че няма проблеми и че всичко ще е ок. Въпросите ми към вас са: 1 - Как мога да разбера какъв точно лог файл съм пратил и каква информация от моя комп е съдържал? 2 - Къде точно се съхраняват тези event logs на програмите в Уиндоус, за да погледна готов, съхранен лог файл на програмата и оттам да преценя какво съм му дал като информация от моя комп? Готов съм да пратя двата файла на хора, които разбират от подобни програми, за да ги изследват по някакъв начин и да ми кажат дали са кийлогъри или някакви подобни шпионски програми, какво биха могли да причинят на компа ми и т.н. Антивирусната ми нищо не е засекла при стартирането на файла. Благодаря Ви.
×
×
  • Създай ново...