Прехвърляне към съдържание


vilkata100

Регистриран на: 05 Nov 2011
Извън линия Активен: 01 Jul 2012 13:00

Започнати от мен теми

RAM памет

27 June 2012 - 18:25

Имам един въпрос свързан с RAM паметта.Искам да си преместя едната памет от единия, на другия компютър, но искам да разбера какво ще стане с информацията и пмаетта на компютъра и може ли нещо да се обърка. И също, дали има разлика между RAM паметта, в смисъл ако и двете са едни и същи,може ли компютъра да работи по-бавно или да стане грешка или нещо подобно ? Мерси предварително ; ))

Парола на XP

15 March 2012 - 15:15

Имам проблем с един компютър. Той е на брат ми и по една, или друга причина е създал парола, която не си спомня. За жалост на компютъра родителите ми си държаха важни документи и искат колкото се може по-бързо да разбия паролата. Пробвах с няколко начина, но не станаха и просто вече не знам какво да правя и се сетих да се допитам. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)

Проблем с картината на екрана

19 November 2011 - 20:47

Имам един проблем с компютъра ми, или по-точно компютъра на брат ми. Той е малко старичък и е с малко по слаба карта, но му вървят игри като CS и NFS 3, но след като го взехме в порядъка на няколко месеца(около 6-7 а и повече) той стоя в ъгъла и не сме го включвали,поради липсата на клавиатура.По-това време аз реших,че когато го включим ще бъде по-бърз и му сложих RAM памет, която не ставаше на моя компютър.След като намерихме клавиатура и го пуснахме с всички необходими компоненти той започна, но 1.След като го включим трябва да изчакаме поне 10-20 минути за да може да включим някоя папка и тя да се пусне за 2 секунди.Преди това като активираш нещо,то се пуска след 1-2 и дори повече минути, но след това няма никакви проблеми и 2.Когато го пускаме и когато зарежда Windows компютъра се включва и цветът на екрана е съвсем нормален, но когато зареди екрана става по различен като все едно посивява леко. Примерно старта става сив и се забелязва леко зелено и така става и с другите икони.Така е и с другите икони. Нещо не е наред и искам да знам дали да го държа още или да отива за коша и само да си взема това, което ми трябва.


Прилагам снимки и съжалявам за качеството,но просто нямаше как да снимам екрана от компа защото няма нет.
Мерси предварително ;) :)

Много гаден вирус

06 November 2011 - 18:26

Имам проблем с компютъра ми.Преди около една седмица си изтеглих програмата Adobe Flash Player и щом си я изтеглих и започнах да си я инсталвам ми изписа в долния десен ъгъл: Trojan и от доло Remove(не съм сигурен че вируса е от програмата) и аз веднага натиснах да го трия но щом се рестартира ми зареди Windows на ХП съм и ми се показа черен екран с някакъв надпис Microsoft® Celeron® и там някакви цифри и букви разбъркани само на един ред и в четрите страни на екрана ми пишеше Save Mode но не ставаше да се цъкнат и от самосебеси Windows пак зареди и се пусна и беше съвсем нормално абсолутно всичко само където антивирусната ми(аз съм на ЕСЕТ НОД 32) ми пишеше,че е в повишено внимание и че няма нужда от мой дейсвия.Помислих ,че съм се отървал ,но на следвашия ден започна шом вкуча компа и след около 10-15 секунди той се рестартираше.Това ми го правеше и преди това и мислех че има повреда просто и не ми направи впечатление.Тогава имам проблеми със зареждането(много бавно зарежда),с facebook и Skype(не мога да си влезна в тях) и оше какво ли не.Реших да си инсталирам Avasta за да си сканирам компа за вируси но шом я инсталирах компа се рестартира и пак ми излезе съшия надпис като миналия път Microsoft® Celeron® и тези букви и цифри и пак се оправи ,но сега като цъкна на иконката доло и се опитах да го сканирам то ми показва АБСОЛУТНО СЪШИЯ НАДПИС като на Нод 32 само че е сменено само имаето на праграмата.Иначе абсолутно съшия надпис,фон са едни и същи.Вече незнам какво да направя и се опитвам да избегна да го преинсталирам и се допитвам до вас тъй като виждам че тук в този форум има много хора който разбират от това .МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО зашото много вярвам че ше се оправя с съвети ;) мерси