Jump to content

cherry crush

Потребител
  • Брой теми

    13
  • Регистрация

  • Последно посещение

cherry crush's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря на всички.Току-що си преинсталирах моите си драйвери и сега си слушам музика без проблем.Явно преди не съм инсталирала всичко както трябва. Благодаря още веднъж на всички!
  2. Да, забравих да дам информация.Realtek го преинсталирах, но проблемът не изчезва. Windows XP Profesional Version 2002 http://img216.imageshack.us/img216/3452/untitled41kc0.png
  3. Здравейте! Преинсталирах си Windows и още с включването му звукът от "Welcome" не ми хареса.После пуснах няколко песни и също качеството на звука беше много лошо, с пукане..изобщо не е добре. Предполагам проблемът е от драйвера.Как може да се поправи или преинсталира, но само за звука, не отново целия Уиндоус. Благодаря!
  4. Здравейте! Искам да премахна една игра, но в папкта има само uninstall.isu (нищо не е трито от нея, но липсва uninstall...).Как мога да я деинсталирам?! Благодаря!
  5. Всичко така е правено(по инструкциите), пробвано е с CameraH.zip Не, не и пак НЕ:(!
  6. Здравейте! Windows Vista-камерата е a4tech pk-635 , пробвах много драйвери, в device manager камерата се разпознава, но въпросът е, че камерата не се активира, т. е трябва да светне, но не се получава.А когато тегля драйвер от сайта им (в който пише, че е съвместим и с виста) при инсталирането ми забива и не се инсталира. При опит на правене на manual, ми нямам файл, който да посоча за драйвер.(не знам dll ли трябва...)Пробвах със всякакви възможни драйвери но не се получава.Помагайте! Благодаря!
  7. @Crio, прощавайте за невежеството ми, но какво визирате под понятието "библиотеката" и как бива преинсталирана. Благодаря!
  8. Пробвах новите версии и това не помага. Night Raven, прощавай за невежеството ми, но не разбрах какво имаш предвид, ако може малко по-подробно да ми се обясни относно: "режим на съвместимост за ехе-то с Windows XP например"
  9. Здравейте! При опит да инсталирам Sa dictionary възниква следната грешка: http://img406.imageshack.us/img406/1778/sajj6.jpg На какво се дължи този проблем и как мога да си инсталирам речника. Мерси! П.П Windows Vista :( и съм disable user account.
  10. Да, ясно ми е какво пише, но ми е чудно за причината на проблема и как се разрешават подобен тип грешки. А за преинсталирането, ами то си е от rar file-exe и се стартира, без е нужно инсталиране, иначе пробвах със всички версии на ratio master, но отново ми се появява това съобщение. Много ми е необходима програмата и не знам какво да направя....Т_T Някакви други идеи?
  11. Здравейте. От няколко седмици при стартиране на програмата Ratio Master ми изписва следния проблем: http://img112.imageshack.us/img112/2976/untitled1re1.jpg Ще се радвам ако някой успее да намери решение на проблема, защото програмата наистина ми е много необходима :( И принципно тези съобщения ".....has encountered a problem and needs to close.We are sorry gor the inconvenience." на какво се дължат и какво означават. Благодаря! П.П Windows XP
×
×
  • Създай ново...