Jump to content

Στηναγάπη

Потребител
  • Брой теми

    9
  • Регистрация

  • Последно посещение

Στηναγάπη's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте. Налага ми се да си направя някаква "складова програма". При заварено положение ползвах една справка, но нещо не ми харесва и искам да я модифицирам малко, но нямам нужните познания. Може ли за помощ? Прикрепям файла Нов Microsoft Excel Worksheet....xlsx
  2. Много добре Tragedy А знаеш ли за мониторинг на цялата мрежа?
  3. Можете да използвате функцията ADDRESS за получаване на адреса на дадена клетка в работен лист, като зададете конкретни номера за ред и колона. Например ADDRESS(2,3) връща $C$2. Друг пример –ADDRESS(77,300) връща $KN$77. Можете да използвате други функции, като функциите ROW и COLUMN, за да дадете аргументите за номер на ред и колона за функцията ADDRESS. Не става ли така?
  4. Ето го и отговора.... Благодаря най-вече на k0st4din за помощта и обясненията.
  5. Озни проблем с за създаване на програма с бутони не се получи :( Създаде се нов файл и с хипервръзки към другите файлове. Но сега имам друга идея. В един от файловете си поиграх малко като направих начален sheet и (нещо като заглавна страница) с бутони за препратка към другите sheet-ове от същият файл. Сега се опитвам на другият файл, който е с над 100 sheet-а да направя същото, но не искам да ми отнема много от времето. Има ли вариант за написване на макрос в sheet да се извадят заглавията на другите sheet и да се направят хипервръзки автоматично? Или поне малко да се постарая да напиша, натисна нещо?
  6. Дай си скайпа, за да ти пратя едно нещо да видиш какво имам предвид, че не мога да се оправя тук да сложа снимка. За сега имам 5 бутона с файлове + този Save to...
  7. Идеално ме разбираш Само че има още няколко бутона. В десният горен ъгъл (примерно) да има затвори, а в долният... Запиши и да се избере къде да се запише един вид log-файла, в който се изписва кога е влизано последно и какво се е редактирало. А в ляво... Ако може да има едно календарче..... Забравих да спомена, че съм с Excel 2007.
  8. Именно, k0st4din. Искам да направя така, че на Работният плот да има една икона, наподобяваща програма. Като се зареди да се отвори UserForm от един файл. Текстът на бутоните са файловете, които ползвам. Не знам какво да напиша като код, когато искам да натисна даден бутон да ми се отвори файла. Мога да го покажа по скайпа (ако не мога да го обясня точно и ясно) http://www.referati.org/izpolzvane-na-potrebitelski-formi-dialogovi-prozorci-/39541/ref/p11 Разликата е, че аз искам да има при мен само бутони и с натискането на всеки бутон да се отваря определен файл.
  9. Здравейте и от мен. не мога да кажа, че съм на 'ти' с excel. Както почти всички, така и аз имам проблем. Имам няколко файла на excel. (Започвам да обяснявам каква ми е идеята ) Всички файлове си взаимодействат с хипервръзки и макроси. В единият файл има много листи - 100листа, а в другите - едва сега нарастват над 20. Идеята ми е на работният плот да си направя иконка с препратка само към нов файл, в който да има UserForm и някакви бутони. Чрез тези бутони да се отварят файловете, които са написани в кода. Всеки бутон за всеки файл и вътре данните дали с макрос или хипервръзки да си взаимодействат. Проблема е, че не знам VB, с който да направя кода. Може малко HELP? Благодаря за отделеното време и за пробните, които правите.
×
×
  • Създай ново...