Jump to content

cucko

Потребител
  • Брой теми

    11
  • Регистрация

  • Последно посещение

cucko's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ами например изтрих базата с данни на програмата на 20 май,следователно още на 26 май опитах да отворя системата за възстановяване,но нямаше нито една точка с по-ранна дата.Направих следното създадох си точка на 26 май и си остана!Но видях че дял С няма достатъчно място,съответно махнах ненужни програми за да освободя малко място и инсталирах Norton PartitionMagick и с нея увеличих мястото на дял С, и например от днес виждам само точката с 26 май,а трябва да се върна примерно по-рано от 19-ти май
  2. Здравейте имам проблем с една програма която без да искам изчистих базата й с данни! Понеже тя се активира с код-имам го кода но не ми дава да го активирам! И понеже опитах да се върна чрез възстановяване на системата,но нямам точки със задна дата от преди изтриването на базата данни на програмата! Та се питам има ли някакъв начин да се отключат по-задните точки или някаква програма с която да се върна по-назад!
  3. Извинявам се за пропуска! И аз имах нужда от такива ръководства,но като прибавих бг. език към програмате взех че се ориентирах по-лесно! Можете просто да напишеш в търсачката на www.youtube.com програмата й и ще видите 10 страници клипове включително и канал от самия производител!
  4. Явно има някакъв процес който влияе на инсталацията! Случвало ми се е и на друг комп.,където проблемът го реших чрез преинсталация на Уиндоуса!А на този комп. не искам да го преинсталирвам поне на този етап!
  5. Не,не съм спирал нищо! Сега даже пробвах да дам Мануал но не се получи! Просто сякаш инсталацията е пригодена за един път инсталиране на машината! Не пробвахте ли да инсталирате и деинсталирате за да инсталирате 2-ри път и видите дали и при вас се получава същото!
  6. http://dox.bg/files/dw?a=7ad8110356 Аз даже изтеглих и от на майкрософт,но все същото се получава!
  7. И аз имам проблем с езиковия интерфейс! Понеже си изтеглих филм и допълнително субт. където обаче суб. ми излязоха на маймуни и се мъчех как да оправя това че да ги чета на бг. Направих следното...деинсталирах бг. интерфейс на уиндоуса и субр. вече се оправиха и си ги чета на бг. Проблемът обаче с инсталирането на Lipsetup.msi на уиндоуса си остана същия като по-горе писал колегата!Инсталира се и стига до някъде си и после го връща защото изписа Връщане на действието CA18R ...и съответно изписва това Направил съм следните стъпки които дадохте по-горе,но ефект няма..
  8. И аз мисля че на един иде контролер не е хубаво да се свързват два хард диска! При мен е следното:Имам IDE контролер при които съм свързал две записвачки и един SATA2 хард диск! Понеже дъното ми разполага само с 1 IDE и 4 SATA .Сега мисля да прикача още един хард диск на SATA2 обаче какъв ще ми препоръчате-в рамкоте около 100 лв?!
  9. Дайте радио и сайт от където да си пусна без проблем...за да си записвам песнички от радио...и да си запазя тези които са хит и да ме кефят!Пробвам от сити но там изглейда липсва това което си цитирал!
  10. Схванах как се записва от интернет радио на своя хард диск...но само че бих искал да попитам как да настроя когато се записва да се раздели автоматично всяка песен и да се изписва името на певеца и песента! Помогнете ми и ще съм ви благодарен!
×
×
  • Създай ново...