Jump to content

ivo64

Потребител
  • Брой теми

    23
  • Регистрация

  • Последно посещение

ivo64's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Кофти ситуация с отбора ни... Какво мислят разбиращите форумци които от години чета и се обогатявам от 20-30 годишни експерти.....
  2. Сякаш отбора ни играе по-добре без Т. Алексиев. От години споря с приятели, които също следят волейбола ни и са категорични за качествата на Т. A. , които аз изобщо не виждам . Това поне се видя от всички в последния гейм с Германия. За този изглеждащ като * подритнат пудел * наш КАПИТАН, според мен е по-добре да остави дълбок отпечатък от гъз на резервната скамейка, ako иска отбора ни да победи Италия в събота-вечер.
  3. Много емоция, а също и толкова бутилки се изляха при мен по време на тази лига... Ама какво да се прави, като голяма част от срещите ни бяха в кофти часови пояс за нас и трябваше да се изчакат на маса. Дори някои и от коментарите ми бяха плод на "трапезен героизъм и патриотизъм" и сега като ги препрочитам се чувствам не съвсем комфортно. Като българи трябва да сме горди с този ни отбор, защото това са ни единствените успехи в колективен спорт от последните почти 20 години. Сега отбора е в процес на подмладяване и е нормално да няма здрава психика и зрялост, но всичко с времето ще се изгради, стига да не започнат треньорски рокади и създаване на "лагери" в самия отбор между играчите. Четвъртото място си ни е съвсем по мярка за момента и да се надяваме, че ще израснем и подобрим всички фази на играта си, особено сервиза ни. При цялата ни неразбория в държавата ни, то това беше едно хубаво и приятно изживяване с което да се гордеем като нация. Да благодарим на тези момчета с екипа на България и да им пожелаем да са здрави и да стават все по-добри, за да ни правят щастливи ! Аз благодаря на Иван за този форум и му желая здраве и успех ! На всички тук почитатели на волейбола -бъдете здрави,щастливи и усмихнати !
  4. Спокойна нощ на всички оптимисти-мазохисти в този форум при 18:12 за мангалите ! Съжалявам , ама се не търпи това
  5. Сякаш никога не сме били по-смачкани отколкото сега !!
  6. Просто Италия се показа като по-зрял отбор. Пет точни отигравания ни деляха от абсолютната сигурност за финал. Вярно , че си имаме шанс за полуфинал, ама до кога нашата съдба ще се определя от другите !? Ако този бие с толкова, онзи падне с толкова и ето - ние сме супер ! Сигурно и аз съм прекалено мнителен и подозрителен, но се мисля, че ако Аржентина отпадне, то няма да има зрителски интерес в залата и това да е мотив да я пробутат до финалите . Ще се радвам ако не съм прав !
  7. Е как може да не вкараме топката от начален удар ??? То бива, ама пък чак така !!! Да се бием сами !!!
  8. Браво на нас ! Инфарктен първи гейм , но момчетата ни възкръснаха и показаха този дух, който очакваме от тях ! Дано така продължи до края и пратим Аржентина да си пасе ламите... Успех България !!!
  9. БРАВО БЪЛГАРИ !!! Нека бъдем горди с нашите момчета ! Да повторим този успех и утре и майната им на американците ! Най-после нещо с което да сме щастливи като нация! БРАВО И УСПЕХ НА БЪЛГАРИЯ !!!!!!
  10. ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ УСПЕХ И НЕКА БЪДЕ !
  11. Според мен никак не е случайно, че последните срещи на САЩ са след нашите с Полша. Вероятността в група "А" да са на финалите трите отбора от американските континенти е твърде голяма. Добре знаем, как Бразилия може да играе симулативно и като нищо ще клекне на САЩ и в двете срещи, ако някои от европейските отбора не вземе чиста победа срещу другия. Просто този, който бие първата среща трябва да вземе и втората, ако ли не ще отидат американците и така от шест отбора на финалите четири ще са от америките... Русия също е под въпрос за финалите и ако ние с Полша си разменим победи с по 3:2, може на финалите да няма нито един славянски отбор за съжаление. Дано в петък и събота Господ да е българин и успеем с две чисти победи срещу Полша !
  12. ЧЕСТОТО БЪГАРИ ! Изядох "Л-то" от вълнение !!!
  13. Напълно съм съгласен за Тошко ! Няма качествата и за национал и за капитан ! А дано утре отбора да се събере за посрещане и блокада . В сравнение с американците стояхме като объркани деца на игрището !
×
×
  • Създай ново...