Jump to content

Gustav

Потребител
  • Брой теми

    21
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Gustav's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Определено няма да ни е никак лесно.Особенно ако им тръгне сервиса на италянците.Точно с този елемент разбиха американците.При първия ни мач срещу Италия повечето от сервисите които изпълниха,сгрешиха.За това и спечелихме сравнително лесно.Днес срещу Русия се видя ,че определено имаме проблеми при силен сервис.Надявам се все пак нашите да успеят да спечелят за да бъдат възнаградени всички тези усилия с медал.За другия мач аз съм за Русия.Но и Бразилия днес играха великолепно.Точно за това са голям отбор защото макар и не много убедителни в групите на големи първенства където инкасират по няколко загуби дойдат ли директните елиминации са просто железни.Тогава изиграват най добрите си мачове.Точно когато трябва в най-важния момент.Единственото което ме дразни в тях ,че са големи актьори и сметкаджий.А ако не им тръгне играта започват безкрайни спорове със съдите и непрекъснато превикване на децата за забърсване на пода ,само и само да накъсват и бавят играта.Вярно ,че и това е чат от играта ама мене такива к*рвенски номера ме дразнят.За това и не съм им голям фен.
  2. Еми за съжаление загубихме.Започнахме добре мача,до второто прекъсване ги водихме с 3 точки и си мислих ,че ще го затворим този гейм в наша полза , но за жалост пак допуснахме серия от глупави грешки.Изключвам трите поредни точки от сервис за Руснаците с който само изравниха.След това имаше много по лесни ситуации които не можахме да отиграем.Втория гейм все едно гледах мача България-Германия само ,че този път в ролята на Германия бяхме ние.Чист късмет беше ,че успяхме да спечелим 3-тия гейм и си мислих,че това е максимума .Но четвъртия гейм започнах да мечтая когато в края водихме с 1 точка и за жалост при онази контра на Цецо пропуснахме да поведем с 23:21.Незнам но си мисля, че ако по някакъв начин бяхме успели да спечелим четвъртия гейм можеше да вземем и мача.Все пак психологическото предимство щеше да е на наша страна ,а Руснаците щяха да са под огромно напрежение защото да водиш от 2:0 и да допуснеш да се стигне до тайбрек си е направо изтърван мач. Но трябва да бъдем и обективни.Нашите закономерно загубиха .Допуснахме безброй много грешки от сервис.Соколов дори май не успя и да вкара топката в игра след негов сервис.Виктор и той много грешки.Тук е мястото да кажа и едно голямо БРАВО за Скримов.Просто феноменален.Озори много Руснаците на сервис ,но няма как един човек да носи целия отбор на гърба си.Също така много стабилен на посрещане и атака.Може би най постоянният ни играч на цялата олимпиада.Стана ми тъжно накрая когато видях сълзите в очите му.Раздаде се на макс момчето но не успяхме.Когато се махна Казийски си помислих ,че ще се отвори огромна дупка на този пост , но той го замести достойно. Дано поне успеем да се съберем за бронзовите медали!
  3. Ето едно интересно интервю с треньора на германците http://www.vbox7.com/play:f42acac267 от 7:30 до 8:35 минута- има и интервюта с нашите ,който иска да го гледа цялото..Е как да не ги уважаваш немците.Макар че треньора им не германец ,а белгиец. Много спортсменско поведение и приятелски настроен.А не като ония жалки,надменни полски шушумиги които като спечелиха световната лига се помислиха за велики и започнаха със селските изказвания.
  4. И аз гледах мача и ми направи впечатление ,че руснаците допуснаха почти 20 грешки от сервис ,което си е страшно много за 3 гейма.Дано срещу нас направят още повече .В първия гейм имаха една серия от 4-5 сгрешени сервиса подред след което им беше подсказано от Алекно просто да вкарват топката.И така започнаха да изпълняват флот сервиз и да нижат точки.Имаха серия от 4 поредни точки именно от такъв сервис.Тук е мястото да спомена,че въобще не съм съгласен с коментатора Сашо Йовков който от няколко мача насам се опитва да ни втълпи , че нямало никакъв проблем че бъркаме сервиса си защото видиш ли по тоя начин не сме ги оставяли да играят и те горките не можели да влязат в ритъм.Според мес след няколко поредни сгрешени сервиса топката просто трябва да бъде вкарвана в игра ,а не да продължаваме да блъскаме като хайванчета в мрежата - аут, аут в мрежата.Няма как да направиш брейк точка ,ако му правиш директни подаръци на противника и не го оставиш да играе и да чакаш той да сбърка.И на мача срещу Германия се видя ,че не винаги е необходимо да пращаш сервис бомби за да имаш успех.Просто им прехвърляхме топката и ги оставяхме сами да грешат,за наша радост и блокада ни работеше много добре. Сега за утрешния мач който за нас е финал преди финала.Дано нашите излязат освободени психически и да демонстрират вчерашната игра с много хъс и настроение.Моля се да успеят да стартират срещу братушките както с германия.Руснаците също имат склонност да изпадат в някакви депресивни епизоди ако не им тръгне играта и ако мача не се развива както на тях им се иска.Така,че труден мач се очертава но не и невъзможен.Всичко си зависи от нас и най вече от това с каква нагласа ще тръгнем в мача. Успех нашите!
  5. Италянците с феноменална игра сразиха американците.Това само потвърждава ,че мач с мач не си прилича.Демонстрираха коренно различна игра от това което показаха срещу нас преди 2 дена.За разлика от мача срещу нас където от всеки 3 сервиса два бъркаха-днес направо разкатаха американците на сервис.Също така нямаше и спомен от слабото посрещане което показаха срещу нас.Дори и някой от бомбите които САЩ успяваха да вкарат от сервис бяха посрещани по великолепен начин.Днес изиграха най силния си мач на олимпиадата. Надявам се довечера нашите да излязат мобилизирани на 100 процента,да се раздават за всяка една точка и дай боже да излязат победители.Дано ги натиснем от самото начало защото ако се движим точка за точка или пък ако поведат германците се надъхват,почват наистина да си вярват и стават много опасни. Успех Момчета.
  6. Не съм забравил нищо.И не съм плюл никого .Просто констатирах че с Аржентина играхме потресаващо.Аз видях това ти ако си видял друго значи си гледал друг мач.Няма как да съм доволен след такъв мач.Има мачове в които играеш фантастично но въпреки това губиш защото съперника ти е бил по добър от теб.В такива случай няма как да не им свалим шапка.Но случаят с Аржентина не беше такъв.Там сами се бихме с серии от поредни глупави грешки.Трябва да направят радикална промяна за днескашния мач срещу Италия.Ако играят пак така ще го гледаме 1-вото място през крив макарон.И ако си мислиш ,че мача срещу Италия ще е лесен жестоко си се излъгал. Ако си следил мненията ми от в другите теми от големите волейболни турнири ще установиш,че за мое огромно съжаление и за съжаление на всички българи в 99.9 процента от случаите съм бил прав.Аз съм последния човек който иска нашите да падат и затова ме боли ,че имаме толкова талантливо поколение но с тази наша българска непостоянност винаги се препъваме и не успяваме да стигнем до челните места.Колко по посредствени отбори записаха по предни класирания ,а и някой дори спечелиха и титли а ние лапаме мухите.Няма друг спорт за който да милея толкова колкото волейбола.Дори днес 2 дена след мача с Аржентина още съм прегракнал ,а изхабих нерви за 2 години напред.Защото знам че имаме големи възможности но не се възползваме от тях.
  7. Изключително съм доволен че не съм прав .Поляците паднаха с 3 :1 и могат да забравят първото място.Сега вече наистина нещата си зависят от нас.Италянците и те ще се опит да спечелят на всяка цена защото с победа срещу нас излизат първи от групата!
  8. Аз още вчера казах ,че първото място го загубихме на мача с Аржентина.Вместо да пратим поляците да се пържат срещу Русия или Бразилия ние се нанизахме на тях.Тъй че не виждам какво си правите тънки сметки.Аз последните 3-4 години не помня да сме си свършили работата като хората на големи турнири.Все се осираме някъде и после чакаме другите да ни оправят бакиите и те си на оправят хорицата отзад всеки път както си му е реда.Полша не само ще бият утре Австралия ами ще ги разбият.Ще затворят геймовете с по 7-8 точки разлика поне.Те да не са като нас да изтърват питомното и после да ходят гонят дивото.Вярно подхлъзнаха се срещу нас ама ние като сме си шматки и не можахме се възползваме ще си сърбаме тва дето си го надробихме.Утре имаме мач с Италия и после имаме още 1 мач да изиграем и в къщи....
  9. Наще кво направиха бре?Ква беше тази непостоянна игра какво беше това нещо не знам.Свършихме една хубава работа като бихме поляците ама пак не можахме да докараме нещата до край за да излезем първи от групата.Типично по български след като свършихме по трудната работа пак оплескахме нещата и си усложнихме живота.Страшно много елементарни грешки и много сгрешени сервиси.Потресаващо посрещане.Еми няма как да бием така!Американците ще станат първи в другата група.Поляците в нашата.Така че на четвърт финалите сме или срещу Бразилия или срещу Русия.Айде да ни е честито!Ако са гледали днескашния ни мач ще знаят какво да правят-да ни бият флот сервис и от там нататъка грешките ние сами си ги правим.
  10. И аз се накефих на макс на мача срещу Полша.Никога не съм ги харесвал с тяхната сметкаджийска игра и калитарско класиране до по предни позиции без да показват кой знае каква игра( с изключение на последната световна лига).Ама на последък са ми направо противни.А като видя тези жалки мазници Курек и Бартман направо ми се драйфа.А и след изказванията и наглото държание в София миналия месец направо съм ги намразил .Току що гледах финалите по кану каяк в които също имаше полско участие и се улових че стискам палци на всеки друг само и само поляците да останат по назад.И вчера като заставаха нашите на сервис освиркват.Ко свиркате бе мърши .Краката ни трябва да целувате-забравиха сякаш миналата година как цялата зала в Полша викаше за нас на мача срещу италия на световната лига където пак благодарение на нас продължиха напред и записаха по предно класиране.
  11. Събрахме се само оптимисти тука .За съжаление обаче и аз съм на мнение ,че за да победим Полша довечера ще ни бъде много,много трудно,да не кажа и невъзможно.Гледах и двата мача на поляците срещу Бразилия и Куба и наистина в момента са страховит отбор в супер форма.За разлика от турнирите който се проведоха в последните 2-3 години в които макар , че не бяха с нищо по добри от нас и не показваха кой знае каква игра винаги успяваха да заемат по предни места в класирането от нас.Все пак мач- с мач не си прилича, надявам се довечера на поляците играта да не им тръгне и да не се представят толкова добре колкото предните 2 мача,а ние пък за сметка на това да изиграем мача на годината и да играем в неделя и на финала.Ех мечтии.....
  12. И ква стана тя класирахме се, в по лесната група ще бъдем и тея от федерацията изцвъкаха пак едно голямо говно и оплескаха целия пейзаж. Без треньор сме,матей и той се отказа-еми и другите да се отказват и тоя дъртия плъхок Д.Л да ходи в Лондон той да играе.Няма толкова нагъл и арогантен тип.Оффф натварих се на n-та степен като видях сега тези новини.Е**ха мамицата на всичко в тая държава!
  13. Не успях да гледам този мач.Сърбите ли играха много добре или руснаците играха слабо? В момента гледам мача Русия-Полша, поляците взеха първия гейм.Руснаците с УЖАСЯВАЩО слабо посрещане в първия гейм.Ако и вчера са играли както в този 1-ви гейм въобще не се изненадвам ,че са загубили.
  14. Полша е на полуфинал.Дано довечера бием Русия и на финала да се засечем с тези мишоци поляците и да ги размажем.Направо ще съм бесен ако ние отпаднем а тези жалки сметкаджии с тази безобразна слаба игра стигнат отново по напреде от нас.
×
×
  • Създай ново...